Karabük’te Bayram Bilançosu: 2 Ölü, 48 Yaralı

Karabük’te Bayram Bilançosu: 2 Ölü, 48 Yaralı

Yayın: 11.07.2016 10:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Ramazan Bayramı sürecinde polis ve jandarma bölgesinde meydana gelen 13 trafik kazasında biri çocuk 2 kişi öldü, 48 kişi de yaralandı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 6 günlük bölümünde Karabük’teki kazaların bilançosu ağır oldu. Emniyet Müdürlüğü sınırları içinde yer alan şehiriçi ve bölge yolunda bayram süresince toplam 8 trafik kazasında 32 kişi yaralandı. Jandarma sorumluluk bölgesinde ise 5 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda da 2 kişi öldü, 16 kişi ise yaralandı.

Bayram tatili boyunca meydana gelen 13 kazanın büyük çoğunun dikkatsizlikten dolayı meydana geldiği öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Mahzen-29” Operasyonlarında 32 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 19.04.2024 11:42
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit, hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen 32 şüphelinin yakalandığını belirtti.

8-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarla yakalanan şüphelilerin, M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, Esenyurt’ta iş insanı O.Z’nin iş yerine yönelik kurşunlama, Avcılar’da iş insanı O.Z’nin ikametine yönelik kurşunlama, Esenyurt’ta basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma, Kağıthane’de D.E’nin silahla öldürülmesi, Mert Yediemin otoparkına el bombası atılması eylemlerini gerçekleştirdikleri, Eyüpsultan’da örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi yaptıklarının tespit edildiği bilgisini veren Yerlikaya, 34 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu, hassas terazi, çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konulduğunu aktardı.

Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın desteği ve duasıyla organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.