Karabük’te Bir Evden 2 Kamyon Çöp Çıkarıldı

Karabük’te Bir Evden 2 Kamyon Çöp Çıkarıldı

Yayın: 07.01.2021 22:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te komşuların ihbarı üzerine kötü kokuların geldiği bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı.
Merkeze bağlı Kartaltepe Mahallesi’nde iki katlı bir apartmanın giriş katından etrafa kötü kokuların yayılması üzerine vatandaşlar durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine ev sahibi Selver Ç.’nin ikametine giden ekipler evin temizlenmesi hususunda karar aldı. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen belediye temizlik ekipleri yaşlı kadının evinden 2 kamyon çöp çıkartarak, evde ve bahçede temizlik çalışması yaptı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi’nde Yarı Final Heyecanı Dorukta: İşte Yarı Finalistler!

Yayın: 23.04.2024 11:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük 1. Amatör Ligi’nde çeyrek final heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla doruk noktasına ulaştı. İlk maçta MC Hijyen Rüzgarlı, rakibi Yenice’yi 5-1’lik skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Diğer bir çeyrek finalde ise Aydınlıkevler GSK ile Dökecek Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sonunda Dökecek FK, son dakikada bulduğu golle 2-1 galip gelerek yarı finale yükseldi.

5000 Evler Spor ile Eskipazar Belediyespor arasındaki karşılaşmaya gelince, heyecan dolu mücadelede hakem kararları ön plana çıktı. 90+5’e kadar 5000 Evler Spor’un 1-0 önde götürdüğü maçı, Eskipazar Belediyespor 90+7 ve 90+12’de bulduğu gollerle 2-1 kazanarak yarı finale çıktı.

Diğer yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde belirlendi:

  • MC Hijyen Rüzgarlı – ASD Eflani Spor
  • Eskipazar Belediyespor – Dökecek Futbol Kulübü

Karabük 1. Amatör Ligi’nde yarı final heyecanı dorukta! Takımlar, finale yükselmek için kıyasıya mücadele edecekler.