Karabük’te FETÖ Operasyonu: 7 Gözaltı

Karabük’te FETÖ Operasyonu: 7 Gözaltı

Yayın: 14.02.2017 23:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce görevlerinden uzaklaştırılan 7 öğretmen gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce görevlerinden ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock”u kullandıkları tespit edilen ikisi kadın 7 kişiyi eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. M.E., S.S.A., N.E., M.D., İ.Ö., E.B. ve M.S., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sezonun ikinci kruvaziyeri 898 yolcusuyla Amasra Limanı’na yanaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

BARTIN (AA) – Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden “Astoria Grande” adlı kruvaziyer, Amasra Limanı'na ulaştı.

Bartın'ın doğası ve deniziyle ünlü turizm kenti Amasra ilçesine 898 yolcu ve 438 kişilik mürettebatıyla gelen 193 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki 11 katlı geminin yolcuları, Kaymakam Kadir Perçi, Belediye Başkanı Recai Çakır ve diğer ilgililerce karşılandı.

İşlemleri tamamlanan turistlere, liman çıkışında Amasra'yı tanıtan Rusça yazılı broşürler verildi. Turistler, daha sonra ilçedeki tarihi ve turistik yerleri görmek için limandan ayrıldı.

Ziyaretçiler, gün boyunca rehberler eşliğinde Amasra Müzesi, Çekiciler Çarşısı, Büyük Liman, Amasra Kalesi ve Kemere Köprüsü'nü gezecek.

İstanbul üzerinden Amasra'ya ulaşan sezonun ikinci kruvaziyerinin, akşam Samsun'a hareket edeceği öğrenildi.

Bartın'ın sahil kenti Amasra'ya geçen yıl kruvaziyer seferleriyle 16 bin 974 Rus turist gelmişti.