Karabük’te iki cip çarpıştı: 1 yaralı

Karabük’te iki cip çarpıştı: 1 yaralı

Yayın: 22.10.2018 21:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te hastane kavşağından çıkış yapan cipin çarptığı başka bir cip takla attı. Kazada bir kişi yaralandı. Kaza anı ise şehir polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.00 sırasında Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi üzerinde bulunan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Tuğba Uzunağaç (36) idaresindeki 78 SM 083 plakalı cip ile kavşaktan hastaneye giriş yapmak istediği sırada yukarıdan gelen İmren Alakoç (44) idaresindeki 78 BT 366 plakalı cipe yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan cip, ters vaziyette sürünerek park halindeki 78 BP 421 plakalı otomobile çarparak durdu. Kazada takla atan otomobildeki sürücü Alakoç yara almadan kurtulurken, yanında bulunan Feyzanur Alakoç (24) yaralandı. Alakoç, kazanın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehir polis kamerasına saniye saniye yansıyan kaza anında hastaneye yürüyerek giden 2 kadın ise takla atan aracın altında kalmaktan son anda kurtuluyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TFF Fair Play Ödülleri’nde Mart 2024 dönemi kazananları belli oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen Fair Play Ödülleri'nde Mart 2024 kazananları açıklandı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, TFF'nin sporun vazgeçilmez unsuru olan fair play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği ödüllerin Mart 2024 dönemi sahipleri belli oldu.

Başkan Ali Erten, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Banu Yelkovan, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Berrin Altınöz ve Metin Tekin'in yer aldığı TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, gerçekleştirdiği toplantıyla ödül alacak isimleri belirledi.

– Ödül alanlar ve gerekçeleri

Kurulun değerlendirmesi sonucunda en centilmen teknik direktör ve en centilmen futbolcu kategorilerinde ödüle layık görülenler ve verilme gerekçeleri şöyle:

En centilmen teknik direktör: Sami Uğurlu (Kasımpaşa)

Gerekçe: Trendyol Süper Lig'de 17 Mart 2024 tarihinde oynanan Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonrasında, 'Futbolcularıma ayakta kalmayı, düşmemeyi söylüyorum. Tempo futbolu güzelleştiriyor. Bunun da ödüllendirilmesi lazım. Kaybettik ama keyifliyiz. Çünkü çok iyi oynadık, biz oynadığımız futboldan keyif alıyoruz. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum.' şeklindeki oyundan süre çalmanın fair play'e aykırı olduğunu hatırlatan, rakibe, izleyicilere ve stadyumu dolduran futbolseverlere saygının da oyunun bir parçası olduğunun altını çizen açıklamasıyla Mart 2024 ayının 'En Centilmen Teknik Direktörü' seçilmiştir.

En centilmen futbolcu: Sokol Cikalleshi (TÜMOSAN Konyaspor)

Gerekçe: Trendyol Süper Lig'de 9 Mart 2024 tarihinde Konya'da oynanan TÜMOSAN Konyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında, Konyaspor futbolcusu Sokol Cikalleshi'nin, takımının hücumu sırasında, rakibi Gravillon'un istemeyerek eline bastığını fark ettikten sonra takımının atağına katılmayarak sakatlanan rakibinin başında beklemesi ve maç sonrasında yaptığı, 'Atağa çıkarken elinin üstüne bastığımı düşünüyorum. Bundan dolayı bir çığlık duydum. Burada oyundan ziyade insan ve hümanist olmak çok daha önemli. Onun sağlığı için onunla orada durdum. Bu anı onunla paylaştım. Bu durumda gol atsam da benim için mutlu bir hissiyat değil.' şeklindeki fair play değerlerini yücelten açıklamaları için bu oyuncu kurul üyeleri tarafından Mart 2024 ayının “En Centilmen Futbolcusu” olarak seçilmiştir.