Karabük’te “Karanlık Oyunlar Mı Çevriliyor..?”

Karabük’te “Karanlık Oyunlar Mı Çevriliyor..?”

Yayın: 12.06.2015 10:04
Paylaş:
A+ A-

7 Haziran Genel Seçimlerinden Hemen Önce,Sağa/Sola Bırakıldığı İleri Sürülen “İmzasız Mektuplardan Sonra” Bu Kezde, İl Emniyet Müdürü Hakkında Kes/Yapıştır/Kopyala Sistemi İle Sosyal Paylaşım Sitesinde Dolaştırılan Bir Haber,Büyük Tepkilere Neden Oldu.

23 Mayıs Tarihinde, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in Bir Arkadaşına Yolladığı Kutlama Mesajı 7 Haziran Genel Seçiminden Hemen Sonra,Kes/Yapıştır/Kopyala Sistemi İle Sosyal Paylaşım Sitesinde Dolaşıma Sokuldu.Bunu Yapanların Bulunması İçin Geniş Bir Çalışma Sürdürülürken,Cumhuriyet Savcılığı’na Suç Duyurusunun Yapıldığı Belirtiliyor.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde sağa/sola bırakıldığı gibi,Gazetemiz Bürosuna da bırakılan ve Gazetemiz Yetkililerince Emniyet Güçlerine teslim edilen “İMZASIZ MEKTUBUN..” yarattığı şok dağılmadan,bu kez de,İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever hakkında Sosyal Paylaşım Sitesinde dolaşıma sokulan bir haber,Karabük’te bomba etkisi yarattı.

Sosyal paylaşım sitesinde dolaşan haberin,tamamen yalan ve bir komplo olduğu ileri sürülürken “İl Emniyet Müdürü 23 mayıs tarihinde bir arkadaşına yolladığı kutlama mesajı kes/yapıştır/kopyala sistemi ile 7 Haziran Genel Seçimi sonrasında bir Partiye kutlama mesajı gibi Sosyal Paylaşım Sitesinde dolaşıma sokulmuştur.Bunu yapan/yapanlar mutlaka bulunacak ve Adalet önünde hesap verecektir.Bu kadar ahlaksızca bir komployu yapanlar adalet önünde hesap vereceklerdir..” gibi bilgiler verilmektedir.

Öte yandan “İMZASIZ MEKTUP..” konusunda çok titiz bir çalışma yapan Karabük İl Emniyet güçlerinin “Bu olayında peşini bırakmayacağına..” işaret edilerek “Böyle bir komplo,böyle ahlaksızca bir provokasyon nasıl yapılabilir insan hayret ediyor.Eğer imzasız mektup ve Sosyal Paylaşım Sitesinde dolaştırılan bu haberin müsebbipleri bulunup,Adalete teslim edilmezse Karabük ciddi bir kaos yaşar.Bu olay aydınlanacak,aydınlanmak zorunda,yoksa herkes bir biri hakkında aslı/astarı olmayan iddialarda bulunarak karalama kampanyasında bulunabilir..” iddiaları dile getiriliyor.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve Ekibinin,7 Haziran Genel Seçim öncesinde/sırasında/ve sonrasında tarafsız,objektif bir çalışma düzeni ile,vatandaşın güvenini,takdirini kazandığına da dikkat çekilerek “Sosyal Paylaşım Sitesinde dolaşıma sokulan o iddialar tamamen gerçek dışı, ahlaksızca ve kişi şeref ve haysiyetine yakışmayan bir anlayışla ele alınıp,dolaşıma sokulmuş. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunu yapan veya yapanları mutlaka bulacak. Zaten olay bildiğimiz kadarı ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu şeklinde intikal ettirildi..” bilgilerini veriyorlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Marmara Bölgesi ve Ankara için toz taşınımı uyarısı

Yayın: 24.04.2024 11:33
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji, Marmara Bölgesi’nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaparken Ankara Valiliği, bugün il genelinde toz taşınımı beklendiğini bildirdi.

Ankara

Valilikten yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre, bugün Ankara il genelinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden, hava kalitesinde azalma ve görüş mesafesinde düşme, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadesi kullanıldı.

 

Marmara Bölgesi

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre bugün bölge genelinde toz taşınımı beklendiği bildirildi.

Açıklamada, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.(AA)