Karabük’te Protokol Bayramlaştı

Karabük’te Protokol Bayramlaştı

Yayın: 28.09.2015 10:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Protokolü öğretmenevinde düzenlenen törende bayramlaştı.

Karabük Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, siyasi partilerin milletvekili adayları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Vali Orhan Alimoğlu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Garnizon Komutanlığı’na geçerek jandarma personeli ile bayramlaştıktan sonra Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Bayram ziyaretlerine Karabük İl Emniyet Müdürlüğü devam eden protokol üyeleri daha sonra Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.