“Karabük’te Siyasi Hayat Canlanıyor…”

“Karabük’te Siyasi Hayat Canlanıyor…”

Yayın: 07.07.2020 22:58 |Güncelleme: 10.07.2020 13:32
Paylaş:
A+ A-

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı GELECEK Partisi İl Başkanı Onur Burak Gündüz ve DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın İlçelerde Teşkilat Kurma çalışmalarına ağırlık verdiler.Öte yandan İYİ Parti Karabük İl Kongresi’nin hazırlıkları sürüyor,Kenan Karabacak,Mehmet Aksoy,Güngör Sarı,Erol Serin isimleri İl Başkan Adayı olarak geçiyor.AK Parti İlçe Kongreleri ise Eylül ayı içinde başlatılıyor..

Mart ayı başlarında patlak veren koronavirüs salgını nedeni ile başlayan olağanüstü gelişmeler nedeni ile,kesintiye uğrayan Siyasi hayatın,yeni normal hayat düzeni içerisinde ısınmaya başladığına dikkat çeken Siyasi çevreler “Yeni kurulan Siyasi Partiler İlçe Teşkilatlarını kurmak için çaba gösterirken kimi Siyasi Partilerin içerisinde de kongreler telaşı başladı..” yolunda bilgiler veriyorlar.

Yeni kurulan ve Genel Başkanlık görevini,AK Parti Eski Genel Başkanlarından ve eski Başbakanlardan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü GELECEK Parti,Karabük İl Başkanlığına atanan, Onur Burak Gündüz’ün “İlçe Teşkilatlarını kurmak için..” yoğun bir çalışma içerisinde olduğuna dikkat çekiliyor.

Öte yandan ,DEVA Partisi Karabük İl Başkanlığı’na atanan Yusuf Aydın’ın da İlçe Teşkilatlarını kurmaya gayret ettiğine işaret eden Siyasi çevreler “Yeni kurulan Partilerin,Parti Teşkilatlarını kurmaları,Parti Lokallerini tutmaları gerçekten çok sıkıntılı ve zor işlerdir..” diyerek DEVA Partisinin özellikle Yenice İlçesinde hayli hareketli olduğuna dikkat çekiyorlar.

Bu arada İYİ Parti İl Kongresi’nin önümüzde ki günlerde yapılacağı belirtilerek “İl Başkanlığı için Sayın Kenan Karabacak,Sayın Mehmet Aksoy,Sayın Güngör Sarı ve Sayın Erol Serin isimleri geçiyor.İYİ Parti kuruluşundan bu yana halkın teveccühü kazanmış bir Siyasi organizasyon ve düzeyli bir Kongre yapılacaktır..” bağlamında bilgiler veriliyor.

İlçe ve İl Kongresi’ni koronavirüs salgını nedeni ile,önümüzde ki eylül ayına erteleyen AK Parti’de ise Eskipazar ve Yenice İlçe Başkanlıklarına atamalar yapılmıştı.Yeni yapılan atamalarla birlikte,diğer İlçelerin de Kongre hazırlıklarına başladığı bildiriliyor ve eylül ayı içerisinde Kongre takviminin çalışacağına vurgu yapılıyor.

Bu arada AK Parti içerisinde “Gerek İl Başkanının,gerekse İlçe Başkanlarının Genel Merkez tarafından belirlendiğine..” dikkat çekilirken,burada önemli olan ve en büyük kulisin Yönetim Kurullarına girmek bağlamında tezahür edeceği belirtiliyor.

MHP Bağlamında ise herhangi somut bir gelişmenin yaşanmadığı gözlenirken,MHP içerisinde geniş bir çevre ise “Bilindiği gibi gerek İl Başkanı ,gerekse Merkez İlçe Başkanı Ülkücü kökenden gelen isimler değil.Elbet Partimize önemli katkılar vermişlerdir.Ancak Ülkücü kökenden gelen bir isim,belki İl belki İlçe Başkanı olarak değerlendirilebilir..” görüşlerini ileri sürüyorlar.

Bu arada CHP Kurultayının ay sonu yapılacağını da irdeleyen Siyasi çevreler “İyi izleyin,CHP Tarihinde bir Milletvekili çıkarttı.Karabük’e 4-5 aydır Karabük Milletvekili Dr.Hüseyin Avni Aksoy’u gören var mı.?.. diye soruyorlar

 

 

 

 

2 kişi görüş bildirdi

  1. KARABUK

    KARABÜKTEKİ SİYASİ HAYAT ÖLMEK ÜZEREMİYDİ Kİ? CANLANMAYA BAŞLAMIŞ.BENCE SİYASİ HAYATIN CANLANDIĞI FALAN YOK,KARABÜKTEKİ SİYASİ HAYAT ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA BENCE

  2. hakan

    gerçek partisi mi? Gelecek değil miydi o yaa.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.