Karabük’te Trafik Kazası : 2 Yaralı

Karabük’te Trafik Kazası : 2 Yaralı

Yayın: 09.10.2017 00:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, kavşakta 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Balıklar Kayası Kavşağı’nda meydana geldi. Karabük’ten Safranbolu yönüne giden Kadir Çil yönetimindeki 34 TZ 7048 plakalı otomobil ile kavşağa girmeye çalışan Tuğba Bozacıoğlu yönetimindeki 67 ND 382 plakalı otomobil çarpıştı. Sürücülerin yaralanmadığı kazada Gözde Nur Özdil ve Vildan Özdil hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla yakındaki özel Medikar hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tekkeköy’de “23 Nisan” kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu gerçekleştirildi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte bando gösterisi ve vosvos turu, Murtaza Oktav Otobüs Terminali önünden başladı.

Tekkeköy Kaymakamlığı önünde sona eren etkinlikte halk oyunları gösterisi de düzenlendi.

Programa Kaymakam Polat Kara, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili İsmail Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Erdoğan, İlçe Mal Müdürü Alper Altınbulak, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Elif Kırımlı ve Murat Güven ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.