Karabük’te Trafik Sıkıntısı Devam Ediyor

Karabük’te Trafik Sıkıntısı Devam Ediyor

Yayın: 09.09.2018 22:09
Paylaş:
A+ A-

Menderes caddesi üzerinde Devlet Demir yolları tarafından yaptırılan üst geçit bölgesinde park rezaleti devam ederken,defalarca gündeme getirilen park olayı ile ilgili herhangi bir adımın atılmadığı bildiriliyor.

Şehir içi trafiğini azaltmak üzere Devlet Demir yolları tarafından Menderes caddesi üzerinde yapımı tamamlanarak trafiğe açılan üst geçit projesi kapsamında yol güzergahının daralması sebebiyle o bölgede park yasağı uygulanması gerektiği belirtiliyor.

Üst geçit bölgesinde ki park uygulaması nedeniyle karşılıklı iki aracın yan yana geçemediği gibi,özellikle kavşağa girildiğinde yolun tam olarak görülmemesinden kaynaklı tehlike arzeden yolda neden bugüne kadar önlem alınamadığı soru işareti oluşturuyor.

Diğer yandan,vatandaşlar yeni yapılan üst geçitte geçiş istikametini gösteren tabelalar yapılması konusunda yetkililerden yardım istiyorlar.

Ayrıca;aynı trafik kargaşasının Albay Karaoğlanoğlu caddesi ile Kızılay bölgesinde de sürdüğüne dikkat çeken ilgili kişiler,buralarda da gerekli önlemlerin alınmasını istiyorlar.

2 kişi görüş bildirdi

  1. karabuk

    TABİKİ DEVAM EDER. BUNDAN SONRA DAHA DA ÇOK TRAFİK SIKIŞACAK,ÇÜNKÜ İLERİYE DÖNÜK HİÇ BİR VÖNLEN ALINMIYOR NE BELEDİYE NE TRAFİK.SÜRÜCÜLERAKŞAMA KADAR TRAFİKTE CEBELLEŞİYORLAR.

  2. karabuk

    SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ DAHA ÖNCE DEFALARCA BELİRTTİĞİ ÜZERE BASINI BİLGİLENDİREN TOPLANTILARDA DA SÖYLEDİĞİ GİBİ KARABÜKÜN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ŞEHRİN ORTASINDA BULUNAN İSTASYONDAN BAŞLAYIP ESKİ BALIK PAZARINA KADAR OLAN DEVLET DEMİR YOLLARI BÖLGESİNİ KARABÜK HALKINA KAZANIRACAKLARINI BUNUN PROTOKOL ANLAŞMASININ YAPILDIĞINI,PROJESİNİN BİLE ÇİZİLDİĞİNİ ANCAK DDY NİN BURADAN NASIL ÇIKACAĞINI BELİRTMESE DE KARABÜK HALKINI HAYAL PROJELERLE AVUTARAK YİNE SEÇİMDE OY ALMAYA ÇALIŞACAK.ŞİMDİ SORMAK LAZIM KARABÜKÜN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK NE YAPTINIZ DİYE.ANCAK ÜÇ BEŞ ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN VE KÖPRÜ YAPTIM DİYECEK.KARABÜKLÜLÜER DE BUNU YUTACAK. ÖYLEMİ.YAZIK KARABÜK HALKINA YAZIK BUNLARI HİÇ HAKETMİYOR.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.