Karabük’teki FETÖ operasyonunda 1 tutuklama

Karabük’teki FETÖ operasyonunda 1 tutuklama

Yayın: 11.10.2017 00:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan bir kişi, savcının itirazı üzerine tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda daha önce 8 kişiyle birlikte gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan A.A., savcının üst mahkemeye itirazı üzerine yeniden gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları ve şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları iddiasıyla geçtiğimiz ay 8 kişi eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınmıştı. 6 gün süren emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ç.Ç., S.G., A.V. ve M.A. savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen şahıslardan Z.Y. ile savcının itirazı üzerine iş adamı S.A ise daha sonra tutuklanmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.