Karabük’ün Nabzı 25-28 Kasım Günleri İstanbul’da Atacak

 Karabük’ün Nabzı 25-28 Kasım Günleri İstanbul’da Atacak

Yayın: 16.11.2021 20:03 |Güncelleme: 17.11.2021 07:57
Paylaş:
A+ A-

KARDERFED tarafından ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği,YENİKAPI ETKİNLİK Alanı’nda yapılacak olan “KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ..” Organizasyonu için hazırlıklar sürdürülüyor. KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “Şehirleri inşa eden,tarih,kültür,turizm,sanayi ve gastronomi şehri Karabük İl Tanıtım Günleri’ne ilgi oldukça büyük..” diyor.

Haber Merkezi

İstanbul’da kurulu olan,Karabük Merkez,İlçe ve Köy Derneklerini bünyesinde toplayan KARDERFED tarafından düzenlenen “Karabük İl Tanıtım Günleri 25-28 Kasım tarihinde..” İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen YENİKAPI ETKİNLİK Alanı’nda yapılacak.KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “Şehirleri inşa eden tarih,kültür,turizm,sanayi ve gastronomi Şehri Karabük İl Tanıtım Günleri organizasyonumuza çok büyük ilgi var.Hazırlıklarımız sürdürülüyor..” anlamında bilgiler verdi.

KARDERFED Tarafından hazırlıkları sürdürülen organizasyon için kurulan Komite de Başkan Vekili Necmi Kandemir,Genel Sekreter Yunus Tünay,Başkan Yardımcıları Hilmi Kömü,Mevlut Bodurlar,Osman Kaya görev yaparken,Başkan Danışmanı olarak da Zuhal Tabak görevlendirilmiş bulunuyor.

Organizasyon Başkan Vekili Necmi Kandemir,konuya ilişkin olarak “Bütün amacımız Karabük’ü ve Karabük’ün İlçelerini tanıtmak.Bunun için kendi aramızda yoğun bir çalışma yapıyoruz.Karabük’ten gelen bazı görevliler yaptığımız çalışmaları görünce takdirlerini dile getirdiler.YENİKAPI ETKİNLİK Alanı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin bir alanı ve bize de bu organizasyon için gerekli yerleri tahsis ettiler..” anlamında bilgiler verdi.

KARDERFED tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Cevdet AKAY’IN “Şehirler inşa eden Tarih,Kültür,Turizm,Sanayi ve Gastronomi Şehri Karabük İl Tanıtım günleri olarak tanıttığı..” organizasyon için KARDERFED bünyesinde yer alan bütün Derneklerin kendi hazırlıklarını,belirli bir düzen içerisinde yürüttükleri de haber veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.