Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 10.06.2021 23:53
Paylaş:
A+ A-

KARADEMİR’de, Üretime Olduğu Gibi, Eğitime De Yatırım Sürüyor

84 yıldır Türk demir ve çelik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ., her geçen gün kurumsallaşan yapısı ile çalışmalarına devam ediyor.
Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve geçtiğimiz günlerde tamamladığı “Kardemir Gelişim Elçileri Programı”, ilk mezunlarını verdi.
KARDEMİR’den yapılan açıklamada, “ Şirketimizde uygulanan ‘Gelişim Elçileri Programı’nda farklı ünitelerden çalışanlar, daha sürdürülebilir bir eğitim ve gelişim döngüsü oluşturma amacı ile eğitimler almakta; tecrübe ve bilgi birikiminin aktarılması ve kurumsal hafızanın güçlendirilmesi adına desteklenmektedirler. Gelişim Elçisi olarak programdan mezun olmaya hak kazanan çalışanlarımız, şirketimizin eğitim programları çerçevesinde mevcut çalışanlarımıza ve Kardemir Ailesi’ne yeni katılacak kişilere iç eğitmen sıfatı ile eğitimler verecektir. 39 çalışanımızın başarı belgesi ile şirket yöneticilerimiz tarafından ödüllendirildiği mezuniyet programında, Gelişim Elçilerimize rozet ve eğitici setleri de verildi. Yetişkin eğitiminin nasıl yapılması gerektiği başka olmak üzere birçok alt başlıkta eğitime tabi olan çalışanlarımız, şirketimizin gelecek planlarındaki büyümesine ve kurumsallaşmasına önemli ölçüde katkı sağlayacaklardır” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

  1. Kardemirin Fevzi Çakmak ve Karabük Mah. Zararı

    Kardemirin skala tesisi, hammadde, v.b tozları nedeniyle Karabük Mah. ve Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan öncelikle sağlık bakımından kişilere verdiği , yine gayri menkullere verdiği zararları ve konutların değer kayıplarını görse, düşünse, bir telafi bağlamında bir şeyler teklif etse, örneğin Yenişehir konutları ile takas gibi… Mahallemiz her gün kötüye gidiyor evler boş daha da boşalıyor. Kardemir gibi ” Kardemir Büyüdü Biz zarar ettik Küçüldü Tabelası mı yaptıralım bizde.”
    2. darbe de belediyeden imar planı yok mahalleye bakmıyor söylemler gerçekleşmeler dalga dümen. Fakat başka yerleri tarım arazileri imara açarak yanına da projeler geliştirerek konut pazarlamasında şirketlere sübvanse yapıyor. Hesap görücü Allah var, Bunları herkes okuyor Salak değil millet.
    Buradaki insanlar Kardemirin yıllarca tozunu solumuş belediyenin yönetiminin, diğer siyasi yönetimlerin kahrını çekmiştir. Haklarımız var unutmayın… Şimdilik oyalanın bakalım mahşerde hesaplaşacağız.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan kişi suçüstü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karıt köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyon düzenleyen ekipler, 1 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.