Karantina Yurdundan Kaçışları 12 Saat Sürdü

Karantina Yurdundan Kaçışları 12 Saat Sürdü

Yayın: 07.05.2021 23:02
Paylaş:
A+ A-

İstanbul’da yakalandıktan sonra Geri Gönderme Merkezine gönderilmek üzere Karabük’e getirilen 3’ü Pakistanlı biri Afgan uyruklu şahıs karantina yurdundan kaçtı. Kaçan 4 göçmen 12 saat süren arama çalışmalarının ardından İstanbul-Ankara yolu üzerinde yakalandı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele kapsamında ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen göçmenler İstanbul’dan Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilmek üzere sağlık kontrolü için Karabük’e gönderildi. Burada Kovid testinden geçirildikten sonra Safranbolu İsmail Necati Efendi Yurdunda karantinaya alındı. Karantina yurdundan dün gece saat 22.00 sıralarında 3’ü Pakistan, biri Afganistan uyruklu 4 göçmen yurttan kaçtı.

“Didik didik aradılar”
Safranbolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Karabük Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan 4 göçmen için saatlerce Bostanbükü köyü, Kılavuzlar Mahallesi, 100 Yıl. Mahallesi ve Üniversite bölgesinde arama tarama çalışmaları yaptı. Seralara kadar her alanın didik didik arandığı çalışmalar 12 saat sonunda kaçak göçmenlere ulaşıldı. Karabük’ü Ankara ve İstanbul’a bağlayan karayolunun Hamzalar mevkiinde kıskıvrak yakalanan göçmenler, İstanbul’a geri gitmeye çalıştığı öğrenildi.
Gerekli işlemlerin ardından 4 göçmen yeniden yurda yerleştirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.