KARÇEL A.Ş Yatırımlarına Devam Ediyor

KARÇEL A.Ş Yatırımlarına Devam Ediyor

Yayın: 29.03.2021 23:06
Paylaş:
A+ A-

KARÇEL A.Ş Türkiye’nin bataryası dahil ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisi olacak Ford Otosan projesinde 4 bin tonluk çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri ihalesini kazandı.

Geçtiğimiz yıl üretim rekoru kıran Karçel her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemeye devam ediyor. Karçel A.Ş Ford Otosan projesinde 4 bin tonluk çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri ihalesini kazandı.

KARÇEL Rusya’da Liman Genişleme, Afrika’da Demiryolu Hatları Kurulumu, Tayland’da rafineri modernizasyonu gibi birden çok uluslararası projede yer alıyor. Şirket ihracata sunduğu katkıların yanı sıra, yurtiçinde de önemli projelere imza atarak ithalata karşı önemli bir duruş sergiliyor. Fabrikalar Kuran Fabrika” unvanı ve misyonuyla çalışmalarını sürdüren Karçel, Çanakkale Köprüsü ve Ordu Çamsan MDF-3 Tesis Yatırımı imalatlarını, Şişecam Soğuk Fırın Tamirlerini, Afşin Elbistan A-Termik Santrali Modernizasyonu ve Siirt’te yapımı süren Türkiye’nin ilk çinko izabe tesisi kurulum, inşaat ve montajını paket olarak üstlendi.

Pandemi nedeniyle piyasaların daraldığı ve ekonomik faaliyetlerimizin zorlaştığı günlerde, üretim ve istihdam rekoru kıran Karçel A.Ş., aldığı bu büyük proje ile bir kez daha sektördeki itibarını ve gücünü yukarılara taşımayı başardı.

Özellikle son yıllarda, otomotiv sektöründe gözle görülür bir yükseliş ivmesi yakalayan Türkiye, gerçekleştirilecek bu son yatırım ile otomotiv sanayisinin uluslararası pazarında fark yaratacak bir konuma geldi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)