Kardemir A.Ş’nin Açıklamasına Cevap Geldi

Kardemir A.Ş’nin Açıklamasına Cevap Geldi

Yayın: 06.06.2016 10:14
Paylaş:
A+ A-

Kardemir A.Ş tarafından önce ki gün yapılan duyuru açıklamasına bir kısım demir tüccarından cevap gecikmedi.

Bilindiği gibi KARDEMİR A.Ş önce ki gün bir açıklama yapmış,”Şirketimizce satışı gerçekleştirilen nervürlü inşaat demirlerinin teslimatına,27.05.2016 tarihinde haddehanemizdeki mecburi fırın duruşu nedeniyle yaklaşık 20 gün ara verilmiştir.

Müşteri memnuniyeti kapsamında siparişlere ilişkin çeklerin ve teminat mektuplarının vadeleri 20 gün uzatılmıştır” ifadelerine yer vermişti.
Bu açıklamanın ardından bazı demir tüccarları da bir açıklama yaparak, şu görüşlere yer verdiler.

“KARDEMİR A.Ş yöneticileri tarafından yapılan yazılı açıklamayı üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.Yapılan açıklamada,şirket haddehanesinde meydana gelen arıza sebebiyle mamul verilemediği ifade edilerek ödemelerin ötelendiği bildirildi.Bu manada KARDEMİR A.Ş ile bağlantıları bulunan firmalar,tüccarlar olarak mamul yerine yarı mamul diye adlandırılan kütük demir verilmesini defalarca ve defaten talep etmiş bulunmaktayız.

Ancak;bu talebimiz hakkında değerlendirme yapılmamış yarı mamul sadece yönetim kurulunda bulunan işadamlarına satışı gerçekleştirilerek ikinci defa mağdur edilmiş durumdayız.Bu sebeple tarafımız mağdur edilir bir durumda iken kendi şahsi menfaatleri uğruna hareket ederek kütük demir alıp ticaretine devam eden yöneticiler ahlaki ve etik yönünü kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Yapılan basın duyurusu samimiyet ve gerçeklerden uzak bulunmaktadır.Bu nedenle KARDEMİR A.Ş’nin aldığı bu kararı yeniden gözden geçirmesini talep ediyoruz.Mağduriyetimiz giderilene kadar ve yine şahsi ihtiraslardan vazgeçilene kadar konunun takipçisi olacağız.
Bugüne kadar söylediğimiz gibi KARDEMİR A.Ş bizim vazgeçilmezimizdir.Göz bebeğimizdir.Bizimde sorumlu olduğumuz müşterilerimiz olduğu unutulmaması dileğiyle mağduriyetimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.