“İSDEMİR İşçisi de, KARDEMİR İşçisi Gibi, Bayram Yapacak..”

“İSDEMİR İşçisi de, KARDEMİR İşçisi Gibi, Bayram Yapacak..”

Yayın: 05.03.2021 19:38 |Güncelleme: 06.03.2021 08:54
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR İşvereni ile çok güzel bir Toplu İş Sözleşmesi’ne imza atan, ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Yunus DEĞİRMENCİ, yeni hedefini açıkladı ve “Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İSDEMİR’İN yiğit işçileri, onların seçilmiş temsilcileri olan İskenderun Şube Başkan ve Yöneticileri ile birlikte İSDEMİR Toplu İş Sözleşmesi’ne odaklandık. KARDEMİR’DE imzaladığımız başarılı Toplu İş Sözleşmesi’ni İSDEMİR’DE DE başaracağız inşallah..” dedi.

Geçtiğimiz gün açıklanan ve başta KARDEMİR Çalışanları olmak üzere “Karabük genelinde bayram havası esmesine yol açan..” KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında ki Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde alınan “Yüksek miktarda ki zam ve diğer sosyal haklar..” Karabük ve Bölgemizde büyük ilgi görmüş bulunuyor.

Konuya ilişkin olarak,KARDEMİR Çalışanları “Pandemi nedeni ile Haddane Meydanı toplantısı yapılamıyor.Eğer eskiden olduğu gibi Toplu İş Sözleşmesi  Haddane Meydanı’nda açıklanmış olsaydı,KARDEMİR Çalışanı işçiler Sendikacılarını,özellikle Genel Başkan Sayın Yunus DEĞİRMENCİ’Yİ omuzlarında tesisleri gezdirirdi.Şimdilik bunu dualarla yapmaya çalışıyoruz.Keşke pandemi olmasaydı..” gibi görüşler dile getiriyorlar.

ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Yunus DEĞİRMENCİ’DE bilgi verirken “KARDEMİR Çalışanlarından tebrik telefonları ve tebrik mesajları yağıyor.Onlar Sözleşme sürecinde dimdik,disiplinli ve kararlı biçimde Sendikalarının arkasında durdular.O duruşları bizim azmimizi,kararlılığımızı ve heyecanımızı arttırdı.İyi bir Toplu İş Sözleşmesi yaptık.İşçimiz huzurlu,mutlu olduğu sürece bizde huzurlu ve mutlu oluyoruz.Allah onların aile yuvalarında mutlu sağlıklı olmasını sağlasın İnşaallah.Şimdi hedefimizde İSDEMİR Toplu İş Sözleşmesi var..” yolunda ifadeler kullandı.

“İNŞAALLAH İSDEMİR İŞÇİSİ DE,KARDEMİR İŞÇİSİ GİBİ BAYRAM EDECEK..”

ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Yunus DEĞİRMENCİİSDEMİR’DE süren Toplu İş Sözleşmesi için “Şimdi Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İSDEMİR Tesislerinden çalışan yiğit işçileri,onların seçilmiş temsilcisi durumunda ki İskenderun Şube Yöneticileri ile birlikte,İSDEMİR Toplu İş Sözleşmesi’ne odaklandık.KARDEMİR’DE ve KARABÜK’TE Bayram havası estiren Toplu İş Sözleşmemizi İSDEMİR’DE imzalayacağın İnşaallah.Bütün gücümüzle bu noktaya odaklandık.Bunu da başaracağız..”  yolunda bilgiler verdi.

İSDEMİR ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında ki Toplu İş Sözleşme görüşmelerinin fazla uzatılmayacağını da ifade eden Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ “Burada da Ülke Sendikacılık hayatına örnek olacak bir Toplu İş Sözleşmesi’ni yapacağız.KARDEMİR İşçisi gibi İSDEMİR işçisi de,adeta,bayram edecek..” ifadelerini de kullandı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.