KARDEMİR “İkinci Çeyrek Bilançoları..” Merakla Bekleniyor

KARDEMİR “İkinci Çeyrek Bilançoları..” Merakla Bekleniyor

Yayın: 07.08.2020 00:36
Paylaş:
A+ A-

Bir yandan “ 24 Ağustos günü yapılacak Olağanüstü Mali Genel Kurul da,bazı Yönetim Kurulu Üyelerinin İbra edilip/edilmeyeceği tartışmaları yaşayan..” KARDEMİR’DE, öte yandan, 2020 Yılı birinci çeyreğinin zararla geçilmesinden sonra,2020 ikinci çeyrek bilançolarının nasıl çıkacağı merakla bekleniyor. KARDEMİR’E yakın çevreler “İkinci çeyrek bilançoları birkaç gün sonra açıklanacaktır.Bu bilançolarda,KARDEMİR’İN ikinci çeyreği zararla kapatacağı hemen/hemen kesin gibi görülüyor..” öngörülerinde bulunuyorlar.

Karabük’ün olmazsa olmazı olarak kabul edilen ve hayatın gerçeğinde de,öyle olan KARDEMİR bünyesinde 24 Ağustos tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Mali Genel Kurul sonucu merakla beklenirken,olayın bu noktasında “Bazı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ibra edilip/edilmeyeceği…” üzerinde,çeşitli tahminlerin yürütüldüğü de görülüyor.

Olağanüstü Mali Genel Kurul sırasında alınabilecek bir “İbra edilmeme durumunun..” KARDEMİR tarihinde görülmediğine de işaret eden,konuya yakın kaynaklar “KARDEMİR çok önemli tarihsel virajlar aldı,o dönemlerde bile ibra edilmemek gibi bir durum söz konusu olmamıştı.24 Ağustos Olağanüstü Mali Genel Kurulu’nda ibra edilmemek gibi pozisyonlar olursa,bunun sonuçları, ilerleyen süreçte çok ağır biçimde görülebilir..” gibi öngörüler ve değerlendirmeler yapıyorlar.

Bu arada 2020 Yılı birinci çeyrek mali bilançoları zararla kapanan KARDEMİR’DE ikinci çeyrek bilançolarının da kısa süre içinde açıklanması beklenirken,konuya yakın çevreler “İkinci çeyrek bilançolarında da zarar çıkması büyük olasılık.Zarar miktarı birinci çeyreğe oranla hafif bir düşüş gösteriyor olsa bile,yine bir zararın çıkması beklenebilir..” ifadelerini kullanıyorlar.

KARDEMİR’İN önümüzde ki birkaç ay içerisinde “Çok zorlu süreçlere gireceğine garanti gözü ile bakan..” ilgili çevreler “Bir yandan Kasım ayı Genel Kurulu,bu arada,Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi,öte yandan da Kasım ayı içerisinde belirlenecek yeni Yönetim Kurulu’nu bekleyen Toplu İş Sözleşmesi ve bunlara ilaveten Yönetim Kurulu içerisinde,en azından şu an itibarı ile yaşanan,çekişmeli durum ortaya pozitif bir görüntü çıkartmıyor ve pozitif bir resim koymuyor..” anlamında bilgiler veriyorlar.

Bu arada,çok güvenilen ve KARDEMİR’İ çok yakından izleyen kaynaklar “ Yönetim içerisinde yaşanan çekişmeler,Devletin birçok kanalının da çok yakından takibinde olsa gerektir.KARDEMİR çapında bir Şirketin Yönetiminde yaşananlar elbet birçok kanalı harekete geçirecektir,hatta bir adım ötesini söylemek gerekirse,geçirmiş olması ihtimali çok güçlüdür..” gibi değerlendirmeler veriyorlar.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Spektaküler

    Merak edecek bişey yok,
    Finansçı varsa sıkıntı yok.

    Genel Müdürlüğe atayın artık şu çocuğu, 3 yıldır ısınma hareketleri yapıyor, yakında buharlaşacak. O genel müdür olsun dolar bile düşer. Doları öyle bi gülme basarki bulunduğu yerde kalamaz en azından gülmekten yere düşer.

  2. insider

    Şirket ne hale geldi. Haramzadelerin haksız kazancı, kamu adına orda bulunupta buna göz yumanlar hatta belki nemalananlar, doluşan asalaklar, sayıları her geçen gün azalan fabrikayı ayakta tutan vefakâr evlatlari(son olarak Reyhan Hanımında eklendiği soyleniyor) avanta uğruna şehrin ve kamunun menfaatini satan kiralık kalemler, dönen firildaklara ve hiçbişeyden anlamamalarina rağmen goz yumduklariyla hala görevde kalan oynar başlıklı ve sipariş üzerine rapor yazanlar, yazdığı rapor bi halta yaramayanlar. Bu şirketin bundan sonra artı yazması ancak tesadüflere bağlı. Orta vadede uçuruma gidiyor. Dibe indiğinde kimse ağlamasın, özellikle sendikacılar ve yerel siyasiler.

  3. Kamil

    Kendi adamları olan Selvi boylum al yazmalımla yanındaki 2 kişiyi yememek için ,daha çok Kardemiri Kardemir yapan evlatlarin boynu kesilir burda.İ.T in yazdığı rapor harfi harfine işliyor.Basınımiz da 3 maymunu oynamaya devam ediyor.Bu oyunu Anladıklarında ne yapacaklar merak ediyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 16.04.2024 13:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacılarobası köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi suçüstü yakaladı.

Operasyonda el dedektörü, testere, çakı, bakır çubuk ve eldiven ele geçirildi.

Şüpheliler jandarmadaki ifadesinin ardından salıverildi.