Kardemir Tesisleri Yeniden Hayat Bulacak…

Kardemir Tesisleri Yeniden Hayat Bulacak… 

Yayın: 26.01.2018 21:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uzun yıllar hizmet verdikten sonra ekonomik nedenlerden dolayı kapanan Vatan Hastanesi’nin içerisi 4 yıl aradan sonra boşaltılmaya başlandı. 

Yenişehir bölgesinde Mülkiyeti KARDEMİR’e ait binalarda yer alan ve hacizli olduğundan içerisindeki cihazların Sulh Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararla yediemine teslim edilerek binanın boşaltılmasına karar verildi.

İcra Memurlarının gözetiminde işçiler tarafından boşaltılmaya başlanan hastane binasındaki tıbbi cihaz ve diğer malzemeler TIR ve kamyonlara yüklenerek yediemin depolarına taşınmaya başladı.

Öte yandan hafta başında Karabük Valisi Kemal Çeber,beraberinde KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Güleç ve Genel Müdür Ercüment Ünal ile birlikte Yenişehir bölgesinde atıl vaziyette bulunan sosyal tesisleri yerinde inceleyerek buraların yeniden hayata kazandırılması adına bir dizi çalışmalar başlatmıştı.

KARDEMİR’e yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Yenişehir bölgesinde atıl vaziyette bulunan tesislerin yeniden elden geçirilerek restore edildikten sonra halkın hizmetine sunulacağı öğrenilirken, eski Vatan Hastanesi’nin bulunduğu binaların ise öncelikle eğitim alanında kullanılması olmadığı takdirde ise otel olarak hizmet vermesi adına bir çalışma yapıldığı kaydedildi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. kamuoyu

    Sayın Yönetim kurulu üyeleri,
    Kaç yıldır yönetimdesiniz ve çürümeye bıraktığınız bu tesisleri, günaydın şimdi mi aklınıza geldi?
    Kaç yıldır nerelerdesiniz?
    İşi ehline verip, makul bir ihaleyle değerlendirilseydi ve ihaleyi alan firma bakım ve onarımından sorumlu maddesiyle güncel, modern hale getirseydi, ne zararınız olurdu?
    Yazık ettiniz canım Yenişehir’e, güya üç kuruşun hesabını yaparak binlerce liranın içine ettiniz.

  2. Karabüklü

    Yakındır Kamil Güleç her altı ayda bir yaptığı gibi Yenişehir sineması açılacak açıklaması yapar.Servis kazası gündemini değiştirmek için yapılan ucuzluklar bunlar.Adamlar Kopeksiz köyde değneksiz gezmeye alışmışlar.Hesap soran yok nasıl olsa.Kardemirinde Karabükünde sahibi bunlar ya.Yahu siz getirdiniz canım tesisleri o hale siz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da dilenci kılığında hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da cerrahi maske ve eldiven kullanarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde hırsızlık yapan kişilerle ilgili çalışma yürütüldü.

Ekipler, cerrahi maske ve eldiven takarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y (17), E.K (15), B.Y. (26), B.V (20) ve P.A'yı (35) yakaladı.

Aralarında hırsızlık suçundan 30 ve daha fazla kaydı olanların da bulunduğu 4 kadın ile 2 çocuğun, ikametlerden 380 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 3 bin dolar, 800 avro ve 36 bin 500 lira çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerden S.Y. ile çocuklar Ü.Y. ve E.K, ifade sonrası serbest bırakıldı. Kadın şüpheliler B.Y, B.V. ve P.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.