KARDEMİR’de Bayram Coşkusu

KARDEMİR’de Bayram Coşkusu

Yayın: 17.06.2018 22:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ.’de çalışan işçiler bayramlaştı.

KARDEMİR Haddehane Meydanı’nda her bayram yapılan bayramlaşma törenine, Genel Müdür Ercüment Ünal, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve Milletvekili Adayları Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Prof. Dr. Burhanettin Uysal, MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Karabacak ve Çetin İpek, Çelik İş Sendikası Genel Teşkilatlanma Sekreteri Recep Akyel, İnsan Kaynakları Koordinatörü Sait Aygün ve Yatırımlar Koordinatörü Mansur Yeke, Demir ve Çelik Üretim Direktörü Ahmet Aycan ve ünite müdürleri ile Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ve şube yönetimi ile sendika temsilcileri vardiya değişimi yapan işçiler katıldı.

İşçiler Genel Müdür ve diğer katılımcılarla tek tek bayramlaştığı program Genel Müdür Ercüment Ünal,tüm çalışanların ve paydaşların bayramını kutlayarak, bayramın millet ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve başarı vesilesi olmasını diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sosyal medyada “nefret söylemleri”ne ilişkin soruşturmada 2 gözaltı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul'da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.