Kardemir’e ‘Yetkilendirilmiş Yükümlülük’ sertifikası

Kardemir’e ‘Yetkilendirilmiş Yükümlülük’ sertifikası

Yayın: 26.08.2017 00:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ., Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yaptığı başvuru sonucu, yalnızca büyük ve güvenilir kuruluşlara verilen, uluslararası geçerliliğe sahip ‘Yetkilendirilmiş Yükümlülük’ sertifikasını aldı.

KARDEMİR adına düzenlenen yetkilendirilmiş yükümlü sertifikası, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir tarafından, Genel Müdür Ercüment Ünal’ a takdim edildi.

Gümrük yükümlülüklerini yerine getiren, kayıt sistemi düzenli ve izlenebilir olan, mali yeterlilik, emniyet ve güvenlik standartlarına sahip bulunan, kendi oto kontrolünü yapabilen güvenilir firmalara gümrük işlemlerinde birtakım kolaylık ve imtiyazlar tanıyan Yetkilendirilmiş Yükümlülük Sertifikası ile KARDEMİR, gümrük işlemlerinde zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak, daha az ve öncelikli olarak kontrole tabi tutulacağı gümrüklerden hızlı geçiş imkanı elde edecektir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.