Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Yayın: 04.03.2020 20:03
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz çeşitli meslek grubu temsilcileriyle buluştu.

Öğrencilerin derslerde aldığı kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmelerini, iletişim becerileri kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını, farkındalıklarının artmasını amaçlanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hızlı değişimin yaşandığı çağımızda, geride kalmamak ve öncü olabilmek için yaşam boyu öğrenme, sürekli yenilikleri takip etme ve kişisel gelişime önem verme gerekmektedir. Gençlerin yetkinliklerini ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla, farklı uzmanlık alanlarında oldukça geniş bir yelpazede, bu bağlamda kariyer günleri etkinlikleri, öğrencilere katkı sağlayarak yeni ufuklar açmaktadır. Ayrıca  öğrencilere farklı meslek grupları ile  buluşma fırsatı sağlamasının yanında, öğrencilerde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin staj için doğru tercihler yapmasını sağlamak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor.” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.