KAS-DER 9. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

KAS-DER 9. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Yayın: 16.06.2015 09:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (KAS-DER) 9 Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Tek liste ile kongrede mevcut başkan Gülhan Kaynar güven tazeledi.

Esnaf Odaları toplantı salonunda yapılan kongrede konuşan Kas-Der Başkanı Gülhan Kaynar, kendisine verilen desteklerden dolayı herkese teşekkür ederek, “Sivil toplum örgütleri toplumun en katmanlarıdır. Sivil toplum örgütleri her zaman tabanın sesi olmuştur. Kültürümüzü geleneklerimizi gelecek kuşaklara taşıma noktasında önemli bir köprü görevini görmektedir. 20 yıl önce kurulan Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni bizler ve bizden sonra gelecekler uzun yıllar sürdürmesini dileriz. Derneğimiz bugüne kadar yürüten ağabeylerimizi topluma hizmet veren arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir danışma kurulu seçimi yaptık. Ortak bir çaba ile bunu yaparak temelde herkesin bu danışma kurulunda yer alarak deneğimize yön vermesini istedik. Bu kurula bizim aklımıza gelen isimleri yerleştirdik. İsimleri unuttuğumuz arkadaşlarımız olabilir. Kendileri kusura bakmasın” dedi.

Yapılan genel kurul sonrası Gülhan Kaynar başkanlığındaki Kas-Der yönetimi ise şu isimlerden oluştu; “Şerafettin Kelleci, Ayhan Çetinkaya, Nihat Dönmez, İsmail Yıldız, Tahsin Düzyer, Sebahattin Çapraz, Mevlüt Söyleyici, Leyla Vergili, Mustafa Özbek, Sevgi Uzun, Reşide Yıldırım, Satılmış Karabacak, Levent Karahasan ve Turgay Tülübaş “

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Çöl Tozları ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yayın: 25.04.2024 11:18
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Karabük için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Kuzey Afrika’daki Sahra Çölü’nden rüzgarlarla taşınan toz bulutunun şehir genelinde etkili olduğu belirtildi. Toz bulutunun birkaç gün Türkiye üzerindeki etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karabük ve ilçelerinde de etkili olan olumsuz havadan özellikle çocuklar ve yaşlılar zorunlu olmadıkça dışarıda olmaması önem taşıyor. Vatandaşlar, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca uzmanlara göre; baş ağrısı, burun tıkanıklığı gibi sağlık sorunlarının da havadaki toz taşınımı sebebiyle yaşanabileceği belirtildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)