Kaya Alanya SGK Müdürü oldu

Kaya Alanya SGK Müdürü oldu

Yayın: 22.05.2017 00:21
Paylaş:
A+ A-

İki yıldır Şanlı Urfa’nın Akçakale Sosyal Güvenlik Müdürlüğünü yapan Muharrem Kaya Alanya SGK Müdürlüğüne atandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Karabük’e gelmesinden sonra Karabük’te göreve başlayan ve SGK’nun tanıtılmasında her türlü görev alan Muharrem Kaya Akçakale SGK Müdürlüğünden Alanya SGK Müdürlüğüne atandı.

2 Yıldır Şanlıufra’nın Akçakale İlçesinde SGK Müdürlüğü yapan Muharrem Kaya bura da yaptığı çalışmaları ile ilçede de sevilen müdürler arasında yer alıyordu. Muharrem Kaya’nın Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne atanması Karabük’te memnuniyetle karşılanırken, Kaya atama sonrası yaptığı açıklamada “ osyal Güvenlik Kurumunun Karabük’e tanışmasından itibaren bir çok kademede görev yaptım. Daha sonra Şanlı Urfa’nın Akçakele ilçesine SGK Müdürü olarak atandım. Burada 2 yıl görev yaptım ve tayinim Alanya’ya çıktı. Alanya’nın nüfusu 500 bine yakın, özellikle yaz aylarında bu rakam milyonlara çıkıyor. Alanya gibi bir yerde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü yapacak olacağımdan mutluyum. Şu anda 6 yıl burada görev yapacağım. Görevde bulunduğum sürece tüm Karabük halkına kapılarımız açık olacak. Onların’da artık Alanya’da evleri var” dedi

2 kişi görüş bildirdi

  1. YÜKSEL ARIK

    MÜDÜR BEY SANTRALINIZDA ( 519 50 66) BİR SORUN VAR SANIYORUM. BUGÜN EN AZ 15-16 KEZ ARADIM. NE MAKAM NE DE DAHİLİ BİRİM TELEFONLARI CEVAP VERİYOR. TELESEKRETER BAĞLANTI YAPTIKTAN BİR SÜRE SONRA ” CEVAP VERECEK BİRİSİ YOK” DİYE CEVAP VERİYOR.

  2. Anonim

    memurlarımız yerinde yok

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.