Kaymakam Bütün Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaymakam Bütün Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yayın: 02.04.2021 22:49
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Emrah  Bütün, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği aile ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kaymakam Emrah Bütün, ev ziyaretleri kapsamında Doğancılar köyü Büyüktarla ve Çay Mahallerinde ikamet eden Ateş  ve Atsav ailelerini evlerinde ziyaret ederek hal hatır sorup, dilek ve isteklerini dinledi.

Kaymakam Emrah Bütün, yapılan ev ziyaretlerinde Devlet olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını, Devlet Millet el ele vererek vatandaşların gönüllerine dokunmanın yanı sıra ailelerin talep ve isteklerini devletin imkanları ölçüsünde çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Ziyarette Kaymakam Emrah  Bütün’e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Bostan, Doğancılar Köyü muhtarı Bilal Yeşilova ve Karaören Köyü muhtarı Murat Şen eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde aile bireylerine ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SEDAŞ çalışanları 23 Nisan’ı çocuklarıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çalışanlarının çocuklarına özel etkinlik düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 20 Nisan'da düzenlenen programda SEDAŞ çalışanları bayramı çocuklarıyla kutladı. Ayrıca çocuklar, enerji tasarrufu ve güvenliği konusunda eğlenceli ve öğretici eğitimler aldı.

Organize edilen etkinliğe 75'i çocuk toplam 150 kişi katıldı. “Enerji Tasarrufu Nasıl Yapılır?” sunumuyla başlayan etkinliğin ilk sahne gösterisi “Sihirbaz Show” oldu.

Çocukların da rol aldığı sahne şovunda illüzyon gösterisi düzenlenirken, programın ikinci kısmında başlayan “Jonglör Show” ile çocuklar lobutlar, toplar ve tenis raketiyle yapılan gösteriye eşlik etti.

Şenliğin son sahne gösterisi “Bubble Show” ile eğlenen çocuklara, köpük partisinin ardından SEDAŞ yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verildi. ​​​​​​​