Kaymakam İçin Sürpriz Talep

Kaymakam İçin Sürpriz Talep

Yayın: 15.04.2016 10:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Ovacık ilçesine atandığı günden itibaren enerjisi ile çevresini etkileyen, idari amirleri ile uyumu, muhtarlar ile yakın iletişimi ve halka olan yakınlığıyla taktir toplayan Ovacık Kaymakamı Hakan Şeker’e Ovacık’ta gerçekleştirilen toplantıda Muhtarlar Derneği, Şeker’in görev süresinin uzatılması için imza topladığını söyleyerek sürpriz yaptı.

Ovacık Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ekincik Köyü Muhtarı Şaban Eroğlu, Ovacık’ta sürdürülen ve kaymakamın da büyük özveri göstererek takip ettiği projelerin ve Ovacık’taki hızlı yükselişin devamlılığı için görev süresinin uzatılması talebiyle 42 köy muhtarının ve merkez mahalle muhtarların dilekçelere imza attığını, kendilerininde uygun görmesi halinde dilekçenin İçişleri Bakanlığı ve Valiliğe göndereceğini söyledi.

Ovacık Kaymakamı Hakan Şeker, muhtarlara taleplerinin kendisini gururlandırdığını, kendisini de bir Ovacıklı olarak gördüğünü söyleyerek teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta depremin ardından AFAD vatandaşlara çadır yardımında bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından AFAD ekiplerince vatandaşlara çadır dağıtımı gerçekleştirildi.

İlçede deprem sonrası Malumseyittekke Mahallesi'nde AFAD ve jandarma ekipleri tarafından deprem sonrası evleri zarar gören vatandaşlara çadır dağıtımında bulunuldu.

Bazı vatandaşlar geceyi sokaklarda ateş yakarak ve traktör römorkunda geçirdi.

Öte yandan Kızılay ekiplerince de vatandaşlara yemek ve çay ikramında bulunuldu.

Mobil araçlarda mahalle ve köylerde yemek dağıtımı sürüyor.