Kaymakam Ürkmezer Kontrol Noktalarını Denetledi

Kaymakam Ürkmezer Kontrol Noktalarını Denetledi

Yayın: 13.05.2020 19:10
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Karabük-Bartın yolu üzerinde oluşturulan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ve İlçe Jandarma Komutanlığının kontrol noktalarını ziyaret etti.
Kontrol noktalarında görev yapan personellerden bilgi alan Kaymakam Ürkmezer, son yıllarda trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm oranlarında önemli oranda düşüş olduğunu söyledi.
Alınan tedbirlerin ve kurallara riayet etmenin olumlu dönüşü olduğunu ifade eden Ürkmezer, “Vatandaşlarımızın trafik konusunda gösterdiği hassasiyeti, pandemi sürecinde de göstermeleri güzel neticeleri beraberinde getirir. Korona virüsün toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal izolasyon hayati derecede önemlidir. Bu nedenle valiliğimiz tarafından alınan kararla ilimize ve ilçelerimize şehir dışından gelen vatandaşlarımıza yurtlarda 14 gün süreyle karantina uygulaması yapacağız. Vatandaşlarımız bu doğrultuda planlamalarını yapsınlar.
Arkadaşlarımız 24 saat boyunca gece gündüz demeden denetimlerini yapıyorlar. Ama asıl olan vatandaşlarımızın kendi öz denetimleridir. Trafik kurallarına uyalım bu süreçte evlerimizde kalalım” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teniste Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, Trabzon’da sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti.

Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu.

Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi.

Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.” dedi.

Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, “Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.” diye konuştu.