Kaza Yapınca Aracı Bırakıp Kaçtılar

Kaza Yapınca Aracı Bırakıp Kaçtılar

Yayın: 15.04.2021 23:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 78 SU 071 plakalı Tofaş marka otomobil ile park halinde iki araca çarpıp kaçan sürücü ve arkadaşı güvenlik kamerasına yakalandı.
Safranbolu ilçesinde park halindeki iki araca çarpan sürücünün kaçması ve kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay ilçeye bağlı Yeni Mahalle Özgür Sokakta meydana geldi. 78 SU 071 plakalı TOFAŞ marka otomobil park halindeki iki araca çarptı. Kaza anının çevredeki güvenlik kameralarına yansıdığı olayda kimliği belirsiz sürücü ve yanındaki arkadaşı, kaza yaptıkları aracı da bırakarak kaçtı. Gürültüyle dışarı çıkan vatandaşlar ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ekipleri çalışma yaparken, otomobil çekici yardımı ile kaldırılarak otoparka getirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“TAYK CarrefourSA Kupası” yat yarışı başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – CarrefourSA sponsorluğunda Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen yat yarışı başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TAYK tarafından, CarrefourSA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen TAYK CarrefourSA Kupası yarışında bu yıl denizlerin sürdürülebilirliğine dikkati çekmek için kaptanlar dümene geçti. Yelkencilerin, değişen deniz ve hava koşullarıyla mücadele ettiği yarışa 41 yat katıldı.

Caddebostan açıklarından başlayan yarışın ilk ayağında yelkenciler birinci gelmek için mücadele etti. 2024 Trofesi'nde ilk defa uzaktan kumandalı robotik şamandıra kullanan TAYK ekibi, yat trofesinin ilk ayağında yarışlarda yer alan ekiplere yenilikçi yaklaşımın avantajlarını yaşatabilmek için dünyada meydana gelen yeniliklere hızla uyum sağlamayı amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin, TAYK- CarrefourSA Kupası Yarışı'nın ana destekçisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Sürdürülebilir balıkçılığı teşvik eden ve deniz ürünlerini korumaya yardımcı olan sertifikalı balık ürünlerini satmaya odaklandıklarını aktaran Ebin, “Organize gıda perakende sektörünün bir oyuncusu olarak deniz ve deniz canlılarının korunmasını sağlayan çalışmalara destek vermek sorumluluklarımızdan biri. Bu doğrultuda denizlerin temizliği için hayata geçirilen farkındalık çalışmalarının yanı sıra sürdürülebilir balıkçılık uygulamalarını da destekliyoruz.

Su altı yaşam döngüsünün bozulmaması için tedarikçilerde de MSC (Marine Stewardship Council) ve ASC (Aquaculture Stewardship Council) gibi sertifikasyon programlarına katılanlarla çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde doğa ve deniz yaşamını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı desteklemek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” değerlendirmesini yaptı.