KBÜ, Eğitim Bir Sen Protokol İmza Töreni

KBÜ, Eğitim Bir Sen Protokol İmza Töreni

Yayın: 23.09.2021 08:49
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Karabük Üniversitesi ve Eğitimciler Birliği  Sendikası  (Eğitim Bir Sen) arasında Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü İmzalandı. Eğitimciler Birliği Sendikası Karabük şubesi üyelerinin ve çalışanlarının tamamının meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini artırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarına cevap verilmesi amacıyla düzenlenen protokol Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve Eğitimciler Birliği Sendikası Karabük Şube Başkanı Zeki Öz tarafından imzalandı.

Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü ile Eğitimciler Birliği Sendikası Karabük şubesi üyelerinin Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programları ile mesleki gelişimlerinin karşılanması ve bilgilerini artırmaya yönelik önemli bir ihtiyacın karşılanacağını belirten Öz, Rektör Polat’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

  1. yanlız kurt

    diğer sendikaya bağlı üyeler üvey evlatmı niye onlarada bu hak tanınmıyor onlarada bu hak verilsin eğitim birsen sendikasıyla protokol izlalandı kılıfını uydurmayın ne demek protokol imzalandı sanki uluslar arası antlaşmamı imzalıyorsunuz üniversite yani rektör eğer eğitim camiasına böyle bir hizmet vermek istiyorsa bütün eğitim camiasını kapsamalı sendika ayrımı yapılmaması lazım

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.