KBÜ Hastanesi Önemli Atılımlar Gerçekleştiriyor…

KBÜ Hastanesi Önemli Atılımlar Gerçekleştiriyor…

Yayın: 05.10.2016 10:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi son zamanlarda önemli atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bir sağlık kuruluşu için en önemli branşlardan birisi olan Romatoloji bilim dalı uzmanı Dr.Yunus Durmaz hastane kadrosunda göreve başlarken,Başhekim Yardımcı Doç.Dr.Erkan Doğan dün bir basın toplantısı düzenleyerek hem bu konu hem de hastanede tedavi gören küçük çocuklar için yapılan yeniliklerle ilgili bilgiler verdi.

İlk olarak uzman Dr.Yunus Durmaz ile birlikte Romatoloji bilim dalı ile ilgili açıklamalarda bulunan başhekim Yrd.Doç Dr.Erkan Doğan hastanenin her geçen gün yeni atılımlar içinde olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, “Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanemiz her geçen gün yeniliklere imza atmaya devam ediyor.Bu manada güçlenen uzman hekim kadromuza yeni bir doktorumuz atandı ve Romatoloji bilim dalı uzmanımız Dr.Yunus Durma geçtiğimiz hafta Cuma günü itibaren yeni görevine başladı.Hocamızın göreve atanmasıyla birlikte fiziki mekan başta olmak üzere kendisinin eksikliklerini hemen giderdik. Romatoloji bilim dalı bir sağlık kuruluşu için çok önemli bir dal.Bu yönde önemli branşları ve önemli uzman doktorlarımızı kadromuza kattığımız için çok mutluyuz.Bizim hedefimiz Karabük halkına en iyi hizmeti vermek” dedi.

7 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA EĞLENCELİ TEDAVİ

Toplantının ikinci bölümünde ise çocuk servisinde Türkiye’de ender rastlanan bir hizmete daha imza attıklarını ifade ederek açıklamalarına devam eden başhekim Doğan,”Hastanemizde yaptığımız yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek,7 yaş altı çocuklarımızı uzaktan kumandalı akülü arabalarla servisten ameliyathaneye sevkini gerçekleştiriyoruz.Minik yavrularımızın psikolojik korkularını yenmek için yenmek için şimdilik 2 adet akülü araba aldık.Bu yeniliğimize önümüzde ki günlerde palyaço da eklemek istiyoruz.”DAHA SAĞLIKLI BİR KARABÜK İÇİN ” sloganımızla her geçen gün kalite standardımızı artırıyoruz.Tıbbı araç gereç yönünden oldukça geliştik ve bunun yanı sıra da doktor sayımızı her geçen gün artırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

  1. hakan

    uzun aradan sonra geçen hafta hastaneye gittim. çok güzel, halkın lehine değişiklikler olmuş. Numaratör sistemi, boş alanların kullanımı çok iyi. acil servis de daha hızlı hale getirilebilirse çok iyi olur. Teşekkürler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.