KBÜ’lü Osman Yıldırım Dünya 2.’si

KBÜ’lü Osman Yıldırım Dünya 2.’si

Yayın: 15.12.2020 18:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Milli Güreşçi Osman Yıldırım, Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda şampiyonluk için ter döktü.   

Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda (UWW) Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Osman Yıldırım eleme, çeyrek ve yarı finallerde rakiplerini mağlup etti. Osman Yıldırım 130 Kg’da Polonyalı Rafal Andrzej Krajeski’i (5-1), çeyrek finalde Cezayirli Hamza Haloui’yi (9-0), yarı finalde karşılaştığı Gürcü asıllı Azerbaycanlı Beka Kandelaki’yi (9-1) yenerek finale yükseldi.

Güreşçimiz finalde Dünya Şampiyonu Olimpiyat üçüncüsü Rus Sergey Semenov ile karşılaştı. Bireysel Güreş Dünya Kupasında ülkemizi Erkekler GrekoRomen stil 130 kg’da temsil eden Osman Yıldırım gümüş madalyanın sahibi oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’daki uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde temin ettiği ve satışını yaptığı bilgisi üzerine şüpheli bir şahsın ikametine operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada, bir miktar kubar esrar ile hassas terazi ele geçirildi.

Şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.