Kendi Plentimizle Avrupa Standartlarında Asfalt Üretiyoruz

Kendi Plentimizle Avrupa Standartlarında Asfalt Üretiyoruz

Yayın: 11.05.2015 09:57
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve “Safranbolu’nun asfalt ile ilgili sıkıntıları çok yakında vatandaşların gündeminden düşmüş olacak “ dedi.

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği tarafından yürütülmekte olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Emek Mahallesindeki çalışmaları takip etti.

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Aksoy; “Safranbolu’muzun yeni yerleşim yerlerinin asfalt ile ilgili son rötuşlarını atıyoruz. İnşallah bu hafta içerisinde Emek Mahallemizde de asfalt ihtiyacı olan yer kalmayacak. Buradan hareketle Safranbolu’nun asfalt ile ilgili tüm dertlerini bu yıl ve önümüzdeki yık bitirmek en büyük hedefimiz. 2010 yılında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarımızda bu güne kadar Safranbolu’da nerdeyse bir karış yol bırakmadık. Öncelikle tasfiyelerini, kaldırımlarını ve alt yapısını tamamladık, baştan sona elden geçirdik. Yeni yaptığımız yollar oldu yine bu yoların asfaltlamasını gerçekleştirdik. Biz Safranbolu’da dayanıklı ve kaliteli asfalt üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Kendi Plentimizde Avrupa Standartlarında Asfalt Üretiyoruz

Üretilen asfaltın tamamen Avrupa standartlarında, dünya kalitesinde halk sağlığına hiçbir zararı olmayan, kokusuz ve uzun ömürlü o0lduğunu kaydeden Başkan Aksoy; “Bu kaliteli asfaltı kendi planetimizde üreterek Safranbolu’muza kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu asfalt en az 10 – 15 yıl dayanabilecek kalitede. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bizlere iletmekte.

Asfalt Sıkıntısı Gündemden Düşecek

Aksoy konuşmasının sonunda, yeni açılan yolların çalışmalarının da çok yakında bitirileceğini, bununla birlikte Safranbolu’nun asfalt ile ilgili sıkıntılarını çözmüş ve bu konuyu vatandaşların gündeminde bir daha almamak üzere düşürmüş olacağını söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.