Kent Meydanındaki Prefabrik Binada Aşı Merkezi Kuruldu

Kent Meydanındaki Prefabrik Binada Aşı Merkezi Kuruldu

Yayın: 12.10.2021 21:59
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci)Covid-19 ile mücadele devam ederken vatandaşların aşıya ulaşımını kolaylaştırmak ve desteklemek için Karabük Belediyesi Kent Meydanındaki prefabrik binayı geçici olarak İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis etti.

Tahsis edilen prefabrik binada aşı uygulama merkezi kuruldu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü;’İlimizde yürütülen covid-19 aşı çalışmalarına destek vermek amacıyla Karabük Belediyesi tarafından geçici olarak İl Sağlık Müdürlüğümüze tahsis edilen Kent Meydanındaki prefabrik binada aşı uygulama merkezi oluşturuldu. Vatandaşlarımızın aşıya ulaşımını daha da kolaylaştıracağı düşünülen merkez, haftanın her günü (pazar günleri hariç) 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olup, aşı olmak isteyen vatandaşlarımızın randevusuz olarak (tüm dozlar için) aşı yaptırmalarına imkan tanıyacaktır.Desteklerinden dolayı Karabük Belediyesine teşekkür ederiz.’ İfadeleri kullanıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, Eski Valilik Binası önünde bulunan üst geçitte intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellendi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.