KESDER görev bölümü yaptı

KESDER görev bölümü yaptı

Yayın: 15.09.2018 01:13
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı KESDER Olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi ilk toplantısını yaparak görev bölümünü gerçekleştirdi.

9 Eylül Pazar günü 6. Olağan genel kurulunu yapan ve dernek Başkanlığına İdris Çankaya’nın seçildiği Karabük Eskipazar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu İdris Çankaya başkanlığında toplanarak göre bölümünü yaptı. Yönetim kurulu olarak ilk toplantısını yapan KESDER yönetimi şu şekilde oluştu. Başkan İdris Çankaya, Başkan yardımcıları Mesut Doğan, Cahit Üstün, Bilal Yeşilova, Adem Çam, Yıldıray Çalman, Genel Sekreter Güven Yurtoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Yeşilova, Mustafa Kabullar, Muhasip Bilal Kıraç , Muhasip Yardımcıları Süleyman Ateş ve Halil Kaya’dan oluştu. Görev bölümünün yapılmasından sonra kısa bir açıklama yapan KESDER Başkanı İdris Çankaya “ İlk yönetim kurulu toplantımızı yaparak dernek yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bundan sonra dermek olarak yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. İlçemiz Eskipazar başta olmak üzere Karabük ile ilgili her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bölüştürücü değil her zaman birleştirici olacağız” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 16.04.2024 13:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacılarobası köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi suçüstü yakaladı.

Operasyonda el dedektörü, testere, çakı, bakır çubuk ve eldiven ele geçirildi.

Şüpheliler jandarmadaki ifadesinin ardından salıverildi.