Kıbrıs Gazilerinden Vali Çeber’e ziyaret

Kıbrıs Gazilerinden Vali Çeber’e ziyaret

Yayın: 20.07.2018 21:57
Paylaş:
A+ A-

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44. yıldönümü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı ve Dernek üyeleri, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı “Kıbrıs Barış Harekâtında savaşa bizzat katılan gaziler olarak sizleri ziyaret etmek istedik, bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyada en fazla şehit veren bir ülkeyiz, inşallah bundan sonra herhangi bir savaş olmaz, şehit ve gazimiz olmaz huzur, mutluluk ve güven içersinde yaşarız diye ümit ediyorum.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber: “Bugün Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44. yıldönümü. Bu harekâta katılan şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de Allah uzun ömürler versin” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Mustafa Yavuz’dan Başkan Çetinkaya’ya İade-i Ziyaret

Yayın: 18.04.2024 10:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen ve ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Özkan Çetinkaya’ya iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından karşılanan Vali Mustafa Yavuz, Başkan Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, nazik ziyareti ve güzel temennileri için Valimiz Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.