Kırıkkale Vali Yardımcısı ve Sağlık Ekibinden Ziyaret

Kırıkkale Vali Yardımcısı ve Sağlık Ekibinden Ziyaret

Yayın: 21.04.2017 13:26
Paylaş:
A+ A-

Kırıkkale Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan ,İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş , Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Mustafa Boyabatlı dan oluşan bir ekip Çocuk İzlem Merkezine (ÇİM) ziyarette bulundular.

İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Sarı,Halk Sağlığı Müdürü Dr.Sezgin Tiryaki,Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.İsmail Kara ve Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr.Erkan Doğan ,Yrd.Doç.Dr.Murat Çakar eşliğinde Çocuk İzlem Merkezinde incelemelerde bulunuldu.Kırıkkale İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngören incelemelerde “Kırıkkale de Çocuk İzlem Merkezi olmayışının sağlık alanında önemli bir eksikliklerinin olduğunu, bu anlamda Karabük ün önemli bir çalışmaya imza attığını ve o nedenle örnek olarak Karabük’e ziyarette bulunduklarını dile getirdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 15 öğrenciden oluşan Çocuk Meclisi, ilk toplantısını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere başkanlığında yaptı.

Sungurlu Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Betül Sena Kocabaş Meclis Başkanı, Zeynep Çırakoğlu da başkan yardımcısı seçildi.

Toplantıda meclis üyelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Dere, Çocuk Meclisi'nin belediye yönetiminde aktif rol alacağını kaydetti.