Kızılay Genel Başkanı Vali Alimoğlu’nu Ziyaret Etti

Kızılay Genel Başkanı Vali Alimoğlu’nu Ziyaret Etti

Yayın: 12.05.2016 10:20
Paylaş:
A+ A-

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık beraberinde Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Ulukaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Kızılayı Karabük Şubesinin, Karabük Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği “1 Dakika İçin Harekete Geçin” kan alma kampanyasına katılmak üzere kente geldiğini belirten Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay olarak Karabük’e gerçekleştirdikleri faaliyet ve çalışmalar hakkında Vali Orhan Alimoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Orhan Alimoğlu, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkanı Kınık, daha sonra, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve Kızıl Karabük Şubesi ile Safranbolu Şubesini de ziyaret etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul, ASELSAN ile Deepdefence Hızlandırma Programı’nı başlattı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla ASELSAN ortaklığında savunma teknolojilerine odaklanan girişimler için Deepdefence Hızlandırma Programı'nı başlattı.

Teknopark İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Deepdefence, savunma teknolojileri alanında ya da savunma teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin prototip geliştirme, ticarileşme, büyüme ve globalleşme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Program kapsamında girişimcilere çeşitli eğitimlerin yanı sıra, ASELSAN'ın vereceği teknik mentörlüğü de kapsayan mentörlük desteği, ASELSAN'ın müşteri olabileceği durumlarda ilk müşteri olma ve ürün/prototip doğrulama desteği, laboratuvar ve altyapı desteği, Cube Incubation kuluçka merkezi imkanlarına erişim, kamu hibe programları için danışmanlık, yatırım fonlarına erişim, pazarlama ve tanıtım desteği ile uluslararası hızlandırma programlarına erişim destekleri sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, küresel ölçekte tanınan bir merkez haline gelen Teknopark İstanbul'da, girişimcileri destekleyerek Türkiye'nin savunma teknolojileri alanındaki gücünü artırmasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, “ASELSAN gibi bu konuda öncü bir kurum ile girişimcilerimize bu alanda yepyeni ufuklar açacağımıza inanıyoruz.” ifadesini kullandı.