Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 14.10.2017 00:16
Paylaş:
A+ A-

Önceki akşam saatlerinde Ankara’da dört aday ile birlikte girdiği İl başkanlığı görüşmesinde AK Parti’nin Karabük yeni İl başkanı olan Av.İsmail Altınöz’ün şuan ki mevcut İl yönetimi ile göreve devam edeceği bildirildi.

Konu ile ilgili verilen bilgiye göre,AK Parti’nen yeni İl başkanı Av.İsmail Altınöz’ün görevine şuan ki mevcut yönetimle devam edeceği haber verilirken,bu görevin önümüzde ki süreçte gerçekleşecek AK Parti Karabük İl kongresine kadar devam edeceği bildirildi.

Bu manada yeni İl başkanı İsmail Altınöz’ün 30 kişiden oluşacak yeni İl yönetim listesini düzenlemek için gerekli zamanı olduğuna işaret edilerek,Altınöz’ün yeni yönetimini oluştururken ince eleyip sık dokuyacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Yaptı

Yayın: 29.03.2024 11:06
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik iftar programına katıldı.

Ezanın okunmasıyla vatandaşlarla orucunu açan Çetinkaya, kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Çetinkaya, “Biz de bu dayanışmayı iftar sofralarımızla büyütüyoruz.” ifadesini kullandı.

Çetinkaya, daha sonra partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.