Kooperatif Başkanı Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

Kooperatif Başkanı Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

Yayın: 19.07.2018 23:02
Paylaş:
A+ A-

Yenice ilçesine bağlı Hisar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Durmuş Köseoğlu uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı.

Olay, önceki gece Hisar köyünde meydana geldi. İddiaya göre S.Ö. isimli şahıs köyde sohbet eden Başkan Durmuş Köseoğlu ve arkadaşlarının yanına giderek henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

artışmanın büyümesi üzerine S.Ö, bıçakla Köseoğlu’na saldırdı. Göğsünden bıçaklanan Köseoğlu kanlar içerisinde yere yığıldı. Başkan Köseoğlu’nun yanında bulunan arkadaşları durumu jandarmaya haber verdi. İlçe Jandarma ekipleri olay yerine giderek S.Ö’yi gözaltına aldı. Yaralanan Köseoğlu, arkadaşları tarafından Yenice Devlet Hastanesine götürüldü. Köseoğlu burada yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Köseoğlu’nun göğsünden yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.