Köse; ’Evlatlarımıza Sağlıklı, Başarılı Bir Ömür Diliyorum’

Köse; ’Evlatlarımıza Sağlıklı, Başarılı Bir Ömür Diliyorum’

Yayın: 10.10.2019 22:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatları ile ilçede ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan vatandaşların mutluluklarına ortak olmak amacı ile gerçekleştirilen Hoş Geldin Bebek Projesi yeni ziyaretlerle devam ediyor.

Bu kapsamda Yıldız, Demir, Coşkun, Yelmen ve Maden aileleri ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Elif Köse, aileye verdiği değerle bilinen büyük bir medeniyetin bireyleri olduğumuzu ifade ederken; “Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında amacımız, ailelerin sevinçlerine ortak olmak, mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzu hatırlatmak” dedi.

Safranbolulu vatandaşlarla mümkün olduğunca bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Köse; “İnanıyorum ki: Evlatlarımızın her biri vatanımız, ilçemiz ve aileleri adına başarılı birer birey olarak yetişeceklerdir. Bu nedenle bizlere düşen görev, onlar için daha güzel, daha yaşanılır bir dünya bırakmaktır. Safranbolu Belediyesi olarak hem ilçemiz hem de gelecek kuşaklar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile aramıza yeni katılan Mehmet Ali, Ömer Halis, Yakup Talha, Elif Neva, Emir ve Muhammet Ali’ye sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretler esnasında Başkan Köse’ye, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan ile Müdürlük personeli eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Yayın: 28.03.2024 23:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Şüpheli O.A’nın üst aramasında, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.