KOSGEB Girişimcilik Desteği İle Kendi İşlerinin Patronu Oldular

KOSGEB Girişimcilik Desteği İle Kendi İşlerinin Patronu Oldular

Yayın: 07.10.2021 22:17
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Vali Fuat Gürel, Safranbolu Küçük Sanayi Sitesinde KOSGEB desteği ile açılan Çavuşoğlu Mobilya, COCOK Ahşap Oyuncak ve ÜMBA Mantı işletmelerini ziyaret ederek firma yetkililerinden üretimini yaptıkları ürünler hakkında bilgiler aldı.

Baba Mesleğini Devam Ettiriyor

KOSGEB’den aldıkları hibe destek ile baba mesleğini icra eden Çavuşoğlu Mobilya firma sahibi Beytullah Çavuşoğlu’nu işyerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel, hibe destek ile alınan son teknoloji makineler ve üretime yapılan mobilyalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel Gizem Toptan Gıda Firmasını Ziyaret Etti

Safranbolu Karıt Sanayi Sitesinde bulunan Gizem Toptan Gıda İşletmesini ziyaret ederek firma sahibi ve aynı zamanda Safranbolu Karıt Sanayi Sitesi Kooperatifi ikinci başkanı Yaşar Gürleyik ile birlikte işletmeyi gezen Vali Fuat Gürel, ürün çeşitleri ve pazarlaması hakkında bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bölgemizdeki İlk Ahşap Oyuncak Fabrikası COCOK Seri Üretime Başladı

KOSGEB Girişimcilik Desteğinden faydalanarak açılan ve bölgemizde ilk olma özelliği bulunan COCOK Ahşap Oyuncak Fabrikasını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, İşletme Sahipleri Ali Gülşen ve Feyzullah Selçuk ile birlikte işletmeyi gezerek okul öncesi çocukların hem oynayarak hem de öğrenerek eğlenceli vakit geçirebilecekleri tamamen doğal oyuncakları inceleyerek ürünler hakkında bilgiler aldı.

KOSGEB Desteği İle Bir Marka Doğuyor

KOSGEB Girişimcilik Desteğinden yararlanan Safranbolu Karıt Sanayi sitesindeki ÜMBA Mantı imalathanesini ziyaret ederek firma sahibi Ümit Aydın ile birlikte işletmeyi gezen Vali Fuat Gürel imalathane bölümünü gezerek ürün çeşitliliği ve pazarlaması hakkında bilgiler alarak çalışan personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İşletme sahiplerine hayırlı, bereketli kazanç temennisinde bulunan Vali Gürel, Sermayesi olmamasına rağmen iş yeri açmak veya iş yerini büyütmek isteyen girişimcilere KOSGEB’in girişimcilere geri ödemesiz hibe ve faizsiz kredi destekleri sunduğunu ifade ederek kendi iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen vatandaşlarımızın hibe ve kredi desteği almak için KOSGEB’e kaydolmalarının yeterli olduğunu söyleyerek, KOSGEB desteklerinden yararlanarak işyeri açan Çavuşoğlu Mobilya sahibi Beytullah Çavuşoğlu, COCOK Ahşap Oyuncak sahipleri Ali Gülşen ve Feyzullah Selçuk ile ÜMBA Mantı sahibi Ümit Aydın’ı istihdama ve ekonomiye verdikleri katkıları dolayısıyla tebrik etti.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e; Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Murat İnan, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vodafone Red yeni marka ayrıcalıklarını duyurdu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red'in sadece tarifelerden oluşmadığını, müşterilerinin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda seyahat, ulaşım, eğlence, yeme-içme gibi pek çok alanda ayrıcalık sunduklarını söyledi.

Vodafone, yeni Vodafone Red müşterilerine ve mevcutta Vodafone müşterisi olup tarifesini Vodafone Red'e geçirenlere sunduğu ayrıcalıkları duyurduğu basın toplantısı düzenledi.

İş birlikleri kapsamında, yeni dönemde Opet, İspark, Havaist gibi markalarla sözleşmelerini yenileyen, ayrıca marka ayrıcalıklarına Migros, BigChefs, SushiCo ve Les Benjamins gibi iş ortaklarını ekleyen Vodafone Red, müşterilerine toplamda 100 milyon liranın üzerinde değer yaratmayı hedefliyor.

Vodafone Red, müşterilerine marka ayrıcalıklarında Migros'ta 500 lira ve üzeri alışverişlerde 100 Money hediye fırsatı, Les Benjamins'te 5 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1000 lira indirim imkanı sunuyor.

Sushico'da 800 lira ve üzeri harcamalarda 100 lira indirim, BigChefs'te 750 lira ve üzeri harcamalarda 100 lira indirim, ayrıca Opet'te 750 lira ve üzeri akaryakıt harcamalarında 100 lira değerinde Opet Yakıt Puan hediye ayrıcalığı da devam ediyor.

Vodafone Red, ek olarak İstanbul Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na Havaist ile transferde yüzde 50 indirim, İstanbul'daki İspark otoparklarında 2-4 saate kadar ücretsiz otopark hakkı ve Seyahat Yanımda üzerinden alınacak yurt içi uçak biletinde 150 lira indirim kampanyaları sunuyor.

Marka ayrıcalıklarında kullanım hakları, sahip olunan tarifeye göre yılda 1 ila 6 arasında değişiyor.

– “Vodafone Red'lilere 100 milyon lirayı aşan değer sunmayı hedefliyoruz”

Toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red'in sadece tarifelerden oluşmadığını, müşterilerinin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda seyahat, ulaşım, eğlence, yeme-içme gibi pek çok alanda ayrıcalık sunduklarını dile getirdi.

Şahin, müşteriler için ayrı segmentlerde kendi ihtiyaçlarına uygun, hem yaş aralıkları için hem de ihtiyaçları için tarife ve servislerinin bulunduğunun altını çizerek, “Bu segmentlerin her birinde önemli bir konu, bizim müşteri ihtiyaçlarına uygun indirim ve tekliflerle onları buluşturmamız” dedi.

Araştırmalarına göre, müşterilerin kendilerini daha değerli hissetmek ve kullandıkları markanın yanlarında olduğunu bilmek istediklerini belirten Şahin,”'Red dolu dolu' çatısı altında hem Red'e yeni gelen müşterilerimiz hem de tarifesini Red ile yenileyen müşterilerimiz için kendilerini özel ve öncelikli hissedecekleri marka ortaklıkları ve fırsatlar sunuyoruz. Yeni dönemde Vodafone Red'lilere 100 milyon lirayı aşkın değer sunmayı hedefliyoruz. Red'li müşterilerimize yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklarla uçtan uca bir deneyim yaşatmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.