Köy Okullarındaki Öğrencilere LGS Yönelik Rehberlik Desteği

Köy Okullarındaki Öğrencilere LGS Yönelik Rehberlik Desteği

Yayın: 02.05.2021 22:15
Paylaş:
A+ A-

Köy Okullarında rehber öğretmen bulunmayan 8. sınıf öğrencilerine LGS öncesi destek olmak amacıyla ilçedeki rehber öğretmenler tarafından    rehberlik hizmeti gerçekleştirildi.

Safranbolu’da görev yapan Zati Ağar İlkokulu Rehber Öğretmeni Elif Yılmaz ve Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Abdulkadir Berber, başta köy okulları olmak üzere rehber öğretmeni bulunmayan okulların 8. Sınıf öğrencilerini okullarında ziyaret ederek sınav kaygısı, dikkat ve motivasyon konulu seminerler gerçekleştirdiler. Yüzyüze ve covid tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen seminer çalışmalarında öğrenciler ile verimli ve faydalı etkinlikler yapıldı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, keyifli etkinliklerle sınava son bir adım kala öğrencilerimizin moral ve motivasyonuna olumlu katkı sağlayan ve öğrencilerimizin akıllarındaki sorulara cevap buldukları seminer çalışmalarından dolayı rehber öğretmenlere teşekkür etti. Bu çalışmaların öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine olumlu katkı sunacağını belirtti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.