Küçük Sanayi Sitesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Küçük Sanayi Sitesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 12.01.2020 18:27
Paylaş:
A+ A-

 Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’un yapmayı planladığı “Küçük Sanayi Sitesi” Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan esnaflarla projeyi tanıtan Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul sunum yaptıktan sonra ilçedeki esnafların görüş ve fikirlerini alarak şunları söyledi. “İlçe Merkezinin hemen yanına yapacağımız bu proje için esnaflarımızın görüşleri ve fikirlerini alarak onların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirip ihtiyaç sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz.”

Küçük Sanayi Sitesi yapımında hiçbir esnafa zorunluluk getirmeden isteyenlere burada iş yeri temin edeceklerini belirten Başkan Ertuğrul ihtiyaçlar doğrultusunda geniş rahat bir ortamda esnafımızın çalışmasını istiyoruz dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zorlu Holding, Vikipedi’de yeni bir sayfa açtı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Zorlu Holding, kurumsal gönüllülük konusunda farkındalık ve erişilebilirlik sağlamak amacıyla düzenlediği VikiMaraton ile Vikipedi'de “Kurumsal Gönüllülük” sayfasını hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, toplumsal dayanışma ve iyilik hareketini önceliklendiren Zorlu Holding, “Akıllı Hayat 2030” sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde kurumsal gönüllülük programı “Kıvılcımlar Hareketi”ni başlattı. Söz konusu hareket, çevre ve sosyal eşitlik alanında 100’den fazla projeyi hayata geçirerek, iyiliği yayma ve geleceği şekillendirme misyonunu güçlendirdi.

Kıvılcımlar Hareketi'nin 5. yıl dönümünde, bu önemli kilometre taşını kutlamak amacıyla Zorlu Holding'in kurucu ortağı olduğu imece platformu ile işbirliği içinde VikiMaraton düzenlendi.

Kurumsal gönüllülük hakkında farkındalığı artırmak, çalışmaları yaygınlaştırmak, herkes için erişilebilir ve kalıcı bir açık kaynak sağlamak hedefiyle başlatılan etkinlikte, 20 Kıvılcım ve 8 mentor, Vikipedi için kapsamlı bir “Kurumsal Gönüllülük” sayfası oluşturdu.

Katılımcılar, imece platformundan aldıkları araştırma teknikleri eğitimi ile VikiMaraton sırasında toplam 21 akademik kaynaktan yararlanarak sayfayı zengin içeriklerle donattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Zülal Öztürk Kaya, Kıvılcımlar Hareketi'nin topluma değer katmayı ve iyiliği çoğaltmayı hedeflediğini vurgulayarak, “Bugüne kadar 3 bin 100'ü aşkın kıvılcımın yaratıcı proje fikirleri ve 15 sivil toplum kuruluşunun işbirliğiyle 16 bin 200 gönüllülük saatine ulaşmış ve birlikte fayda yaratmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin amacının kurumsal gönüllülüğü yaygınlaştırmak ve kalıcı bir kaynak sağlamak olduğunun altını çizen Kaya, şöyle devam etti:

“Zorlu Holding olarak kurucu ortağı olduğumuz sosyal inovasyon platformu imece'nin işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sonucunda ortaya çıkan Kurumsal Gönüllülük Vikipedi sayfasının hayata geçtiğini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 70 yıldır, toplumdan aldığını yine topluma sunmayı benimsemiş bir topluluk olarak, bundan sonra da Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonumuz çerçevesinde, kurumsal gönüllülük programımızı daha ileri seviyeye taşımaya ve toplumsal fayda yaratan projeler üretmeye devam edeceğiz.”