Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Yunus Yıldız defnedildi

Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Yunus Yıldız defnedildi

Yayın: 02.09.2019 23:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eflani ilçesinde kına gecesinde köy muhtarının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Yunus Yıldız (47) son yolculuğuna uğurlandı. Muhtar ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dün gece ilçe merkezine bağlı Çelebiler Mahallesi Hatipoğlu Kümevleri mevkisinde Tevfik Kalaycı’ya ait kınada yapılan silahlı kutlamada tutukluk yapan silahın ateş alması sonucu hayatını kaybeden Yunus Yıldız için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Yıldız’ın yakınlarının yanı sıra Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eflani Merkez Yukarı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yıldız aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazını kıldıran imam tarafından vatandaşlara düğünlerde ve eğlencelerde silah atılmaması için uyarılarda bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da Turizm Haftası kutlamaları başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da Turizm Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Vali Yardımcısı Vekili ve Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse, Elvan Çelebi köyündeki törende yaptığı konuşmada, Çorum'un zengin kültürel varlıkları, eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısı ile turizmin her çeşidine imkan sağlayan bir kent olduğunu söyledi.

Köse, Turizm Haftası etkinliklerinin Çorum'un turizm alanında edindiği yeri sağlamlaştırmasına ve daha ileri götürmesine katkı sağlamasını temenni etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş da Çorum'un sahip olduğu turizm değerleri hakkında bilgi verdi.

Törende konuşmaların ardından Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Ali İzzet Yılmaz, “İnanç Turizmi Açısından Elvan Çelebi” konulu sunum yaptı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Araştırma Görevlisi Mustafa Erzen'in ney dinletisi sunduğu etkinlikte, kentteki kadın kooperatiflerinde üretilen ürünlerin sergilendiği stantlar açıldı.

Törene Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek de katıldı.