Mehmet Ceylan’dan, Yeni Hizmet Binası Müjdesi

Mehmet Ceylan’dan, Yeni Hizmet Binası Müjdesi

Yayın: 15.05.2018 01:13
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ceylan, Karabük Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni hizmet binasının müjdesini verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olan Ceylan, daha kaliteli hizmet vermek amacıyla, Karabük Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni hizmet binasının projelendirildiğinin müjdesini verdi.

Ceylan, “Karabük Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin valilik binamızda 720 metrekarelik alanda, toplam 60 personel ile günlük ortalama 200 vatandaşa hizmet vermektedir. Halkımıza daha kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz, Karabük Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını 6 bin 505 metrekare olarak projelendirilmiştir. Yeni hizmet binamız ile ilgili EKAP’ a giriş tamamlanmış olup 04.06.2018 tarihinde ihalesi yapılacaktır. Tüm Karabüklü hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.