Merdiven Çalışmaları Devam Ediyor

Merdiven Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın: 12.09.2018 23:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi tüm birimleriyle hizmeti vatandaşa ulaştırıyor. Belediye ekipleri, insan odaklı olarak yürüttükleri çalışmalarda, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz hizmet veriyorlar.

Üst yapı çalışmalarına şehrin birçok bölgesinde devam eden belediye ekipleri, yol ve kaldırım yapımı gibi çalışmaların yanı sıra, şehrimizin oldukça dik ve engebeli olmasından dolayı vatandaşların gidecekleri yerlere rahat ve güvenli bir şekilde gitmeleri için yeni merdiven yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Şirinevler ve Yeşil Mahallede vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için yapılan merdiven çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yorumlar

  1. Anonim

    Çalışmalar yoğun bir şekilde devam mı ediyor? Yeşilmahalle’ de yapılan merdivenleri 3 aydır bitiremediler. Hergün 2 tahta çakıp gidiyorlar. Bu gidişle bahara kadar anca biter heralde…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.