“Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Üyeleri Seçime Gidiyorlar..”

“Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Üyeleri Seçime Gidiyorlar..”

Yayın: 21.04.2019 21:57
Paylaş:
A+ A-

Karabük Mahalle Muhtarları Derneği 30 Nisan günü “OLAĞANÜSTÜ KONGRE..” yapıyor.Uzun süredir Dernek Başkanlığı görevini başarılı biçimde Yöneten İbrahim Harmanbaşı yeniden Aday olmayacak. Daha önce Dernek Üyeliğinden istifa eden 12 kişinin,”Yeniden başvuru yaparak Derneğe kayıt oldukları belirtiliyor. Karabük Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığı görevine Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ile Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik Aday gösteriliyorlar.

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Üyeleri,31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra,bu defa da “Kendi Dernek Başkanlarını seçmek üzere sandığa..” gidecekler ve halen Dernek Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Harmanbaşı yeniden Aday olmayacağını açıkladı. İbrahim Harmanbaşı’nın yeniden Aday olmaması üzerine,Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığı görevine Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ile Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik’in Aday olacağı da açıklandı.

Halen Dernek Başkanlığı görevini yürüten ve yapılan Dernek Seçimine “Tek Aday olarak girmiş olmasına karşı..” bu göreve aday olmayacağını açıklayan İbrahim Harmanbaşı “Görev sürem içerisinde ayırım yapmadan ve Muhtarlar arasında ki birliği, uyumu, tesanüdü sağlayabilmek adına hareket ettim. Bu defa yeniden aday değilim. Aday arkadaşlarımı da başarılar diliyorum..” yolunda ifadeler kullandı

Daha önceden Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Üyeliğinden istifa eden ve 31 Mart Yerel Seçiminde yeniden seçilen,12 Muhtarın da başvuru yaparak “Dernek Üyeliği görevine dönmek istedikleri ve Üyeliklerinin yapıldığına..” işaret ediliyor ve “Bu arkadaşların dönüşü iyi oldu..” gibi yaklaşımlar dile getirildiği gözleniyor.

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği’nin 30 Nisan günü Dernek Merkezinde yapılacak Olağanüstü Kongresinde Başkanlık yarışına girecekleri açıklanan Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ile Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik kulis çalışmalarını sürdürüyorlar ve “Kurulacak yeni Yönetim Kurulu ve Seçilecek Başkan,öncelikle Muhtarlar arasında birliği,dirliği sağlamalıdır..” ifadeleri kullanılıyor..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da hakkında arama kararı bulunan 2 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü, yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında, kasten adam öldürme suçundan hakkında 12 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.F. (25) ile kasten yaralama suçundan 3 yıl 7 ay cezası bulunan U.D. (22) yakalandı.

Hükümlüler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.