Merkezi Sınava Girecek Öğrencilerimize Materyal Desteği

Merkezi Sınava Girecek Öğrencilerimize Materyal Desteği

Yayın: 21.12.2020 18:48
Paylaş:
A+ A-

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğü’nün 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu tüm örnek beceri temelli sorular İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından fasikül haline getirilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Basımı tamamlanan fasiküller paketlenerek uzaktan eğitime erişimde sorunlar yaşayan öğrencilere eğitsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla dağıtılmak üzere okullarıa gönderildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, “Hazırlanan soru destek paketleri ile internet erişimi olmayan ve maddi imkânları yeterli olmayan öğrencilerimize destek sağlamayı hedefliyoruz. Amacımız her bir öğrencimizin eşit öğrenme fırsatlarına kavuşması ve öğrenmenin sınıf duvarlarını aşmasıdır. Öğrencilerimize ve okullarımıza bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir.” dedi ve Ölçme Değerlendirme Birimi Şube Müdürü Mehmet ÖZDEMİR nezdinde bu çalışmada emeği geçen büro personeline teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi

Yayın: 19.04.2024 10:24
Paylaş:
A+ A-

Diyanet İşler Başkanlığı tarafından gençlik hizmetlerinde etkin ve verimliliği artırmak amacıyla İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri birimi tarafından, İl-İlçe Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ve İzci Liderlerine 17-18 Nisan tarihlerinde eğitim semineri düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda  Kur’an-ı Kerim tilaveti başlayan programda açış konuşmalarını gerçekleştiren İl Müftüsü Ercan Aksu, gençlik hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

İki gün süren eğitim de, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Coşkun Güven, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ayhan Yalçın, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Muhammet Tahir Güneşer, Dr. Şeydanur Tezcan Özer, Dr. Elif Gizem Karaoğlu Kirenli, İl Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar katılımcılara çeşitli konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirdi.

Program, gençlik hizmetlerinde yapılan çalışma ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, tecrübe paylaşımı, dilek ve temenniler ile sona erdi.