“Merkezim Her Yerde”

“Merkezim Her Yerde”

Yayın: 25.08.2021 21:10
Paylaş:
A+ A-

(Ramazan Öztürk)Karabük ve Safranbolu Gençlik Spor Merkezlerine gönül vermiş üye gençler ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki gençler için “Merkezim Her Yerde” diyerek Safranbolu Kent Ormanında bir araya geldi.

Etkinliğe Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu,Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Demirci, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Emrah Barındırır, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri, GençlikLiderler, Gönüllü gençler ve gençler katıldı.

Eğlenceli bir piknik faaliyetinin ardından doyasıya eğlenen gençler eğlencenin ardından çevre temizliğini hep birlikte yaptı.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.