Meslek Liseleri Ödüllendirildi

Meslek Liseleri Ödüllendirildi

Yayın: 29.11.2020 19:34
Paylaş:
A+ A-

Dünyada ve Ülkemizde etkisini gösteren COVİD-19 salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimiz Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızın ihtiyaç duyduğu ürünleri seri bir şekilde üreterek sağlık çalışanlarının ve toplumun hizmetine sunuyor. Bu kapsamda okullarımızda temizlik malzemelerinden maske, siperlik, hijyen standı , ateş ölçer, tulumlara kadar bir çok  alanda üretim gerçekleştiriyor. Bu süreçte yapmış oldukları özverili çalışma ve vermiş oldukları katkılarından dolayı, Milli Eğitim Bakanlığının Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce, Merkez Karabük Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  okul müdürlerine başarı belgelerini takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ  gösterdikleri çaba ve başarılarından dolayı tüm okul personeli adına okul müdürlerine teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

Yayın: 25.04.2024 13:26
Paylaş:
A+ A-

Çin’de düzenlenen 2024 Okçuluk Dünya Kupası’nın ilk etabında Dünya Yenihayat ve Berkay Akkoyun’dan oluşan milli takım, 21 yaş altı Avrupa rekoru kırdı.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun açıklamasına göre, Şanghay kentindeki organizasyonda klasik yay kategorisinde sıralama atışları yapıldı.

Dünya Yenihayat ve Berkay Akkoyun’dan oluşan milli takım, 1330 puanla 21 yaş altı klasik yay karışık takım Avrupa rekorunun yeni sahibi oldu. Rekor, daha önce 1328 puanla İspanya milli takımına aitti.

Türkiye’nin 14 sporcuyla katıldığı organizasyon, 28 Nisan Pazar günü sona erecek.