Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu Hizmete Açıldı

Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu Hizmete Açıldı

Yayın: 11.01.2022 19:03
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Açılış programına Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ beraberinde Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Nural KUYRUKCU ile katıldı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurdele kesim töreniyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak İlimiz Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Kurdele kesim törenine; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut ACARLI, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Tolga SAKA, ALTER DEMİR ÇELİK END. SAN. TİC. A.Ş. Genel Müdürü ve KARORSAN Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yunus ÇELİK, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat TÜLÜMEN, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, şefleri, öğretmenleri ve davetliler katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçede dün gerçekleşen kuyumcu soygununda, olayı gerçekleştiren şahıslar ile altınların adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Giresun'un huzuru için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.